ye-logo.v1.2

Красилівчанин Cергій Ковалець – вже екс-тренер «Оболоні»

Спорт 2637

Про це заявив президент клубу Олександр Слободян

Після завершення поєдинку 15 туру Прем’єр ліги України з футболу «Оболонь» - «Чорноморець», який відбувся в Києві сьогодні 31 жовтня, у флеш-інтерв'ю телеканалу «Футбол» президент «пивоварів» Олександр Слободян заявив, що головний тренер команди Сергій Ковалець звільнений із займаної посади. Слободян зазначив, що поки команду готуватимуть тренери дублюючого складу - Василь Рац і Сергій Конюшенко.
Нагадаємо, Сергій Ковалець починав свою футбольну кар’єру в Красилові. У 1984 році почав грати за дорослу команду «Случ» (Красилів), яка тоді була одна з найсильніших в області. Наступного року був запрошений до команди майстрів — хмельницького «Поділля». Тоді за регламентом у команді повинен був виступати один гравець віком до 18 років. На це місце взяли Сергія Ковальця.
У 1986 році пішов до армії. Виступав за армійський колектив «Зірка» (Бердичів), яку тренував тоді Мілан Бальчос. У цій команді юнак вдосконалив майстерність і після закінчення терміну служби повернувся на рідну Хмельниччину – у 1988-1989 роках грав за «Поділля», де став одним з найкращих гравців. А тому в жовтні 1989 року підписав контракт із київським «Динамо».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую