ye-logo.v1.2

Футбол. Чемпіонський графік «Агробізнеса» та успіх «Епіцентра»

Спорт 239
Данило Кравчук (праворуч) вже має в активі 6 забитих голів у чемпіонаті
Данило Кравчук (праворуч) вже має в активі 6 забитих голів у чемпіонаті. Фото: fcepicentr.com.ua

Клуби з Хмельниччини провели свої матчі в першій лізі.

У чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги групи «А» пройшли поєдинки 7 туру. Хмельницьке «Поділля» цей ігровий день пропускало, а ось волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» здобули чергові звитяги.

«Агробізнес» гостював у Тернополі, де протистояв «Ниві». Подоляни вважалися фаворитом матчу, адже ще не втратили жодного очка, маючи в усіх зіграних поєдинках виключно перемоги. Утім, у Тернополі легко не було.

Перший тайм завершився без голів, а ось у другому – команди забили 5 м'ячів на двох. Спочатку на 57 хвилині Дмитро Галадей вивів «Ниву» вперед у рахунку. Та через чотири хвилини команда з Волочиська зрівняла рахунок – влучним ударом відзначився Роман Кузьмин, щоправда, гол записали на тернополянина Максима Мудрика, який намагався вибити м'яч з лінії власних воріт. Але на 69 хвилині господарі знову повели в рахунку – цього разу відзначився Богдан Козак. Однак кінцівка поєдинку була за «Агробізнесом». Команді Олександра Чижевського вдалося не лише відігратися (свій четвертий голу чемпіонаті на 83 хвилині забив Максим Войтіховський), а й вирвати перемогу – на 89 хвилині поєдинку Роман Толочко замкнув простріл Дмитра Касімова та приніс перемогу свої команді. Отож, «Нива» - «Агробізнес» 2:3. І це шоста перемога в шести матчах.

 «Епіцентр» свій матч проводив у Кам'янці-Подільському. В гості до кам'янчан завітало «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Господарям вдалося забити швидкий гол завдяки індивідуальним діям Данила Кравчука, який відзначився на 11 хвилині. Він же став і автором другого голу, коли перехопив пас голкіпера на захисника та спрямував м'яч у дальній від воротаря кут. Тож вже на 28 хвилині рахунок у матчі був 2:0. До слова, Данило Кравчук продовжує очолювати таблицю кращих бомбардирів першої ліги. Тепер у нього шість голів.

У другому таймі на 62 хвилині свій дебютний гол за кам'янчан забив і Максим Проців. Та вже через дві хвилини «Прикарпаття» могло скоротити рахунок, адже заробили пенальті. Виконувати одинадцятиметровий удар взявся Василь Цюцюра, який в 5 турі двічі з цієї позначки вразив ворота «Поділля». Утім, цього разу капітан івано-франківської команди не зміг переграти воротаря суперника – Олег Білик відбив м'яч та зберіг власні ворота «сухими». У підсумку, «Епіцентр» - «Прикарпаття» 3:0.

Тим часом у ПФЛ внесли зміни до турнірної таблиці через зняття зі змагань ФК «Хуст». Оскільки закарпатці провели менше 50% матчів, усі результати цієї команди анульовані. А відтак хмельницьке «Поділля», кам'янець-подільський «Епіцентр» та тернопільська «Нива», які перемогли хустян, залишилися без трьох очок – їх відмінусували.

Тож турнірна таблиця першої ліги групи «А» після 7 туру виглядає наступним чином:
1. «Агробізнес» - 18 очок (6 матчів)
2. «Епіцентр» - 11 (5)
3. «Буковина» - 6 (10)
4. «Минай» - 5 (5)
5. «Прикарпаття» - 5 (6)
6. «Нива» - 4 (6)
7. «Поділля» - 3 (5)
8. «Металіст» - 3 (5)

У наступному турі, матчі якого пройдуть 21 вересня, хмельницьке «Поділля» вдома зіграє з «Нивою» із Тернополя. А ось центральним поєдинком стане гра в Волочиську, де «Агробізнес» прийматиме «Епіцентр».

Читайте також: Першість області з футболу. «Битва» в Хмельницькому та протистояння в Дунаївцях

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую