ye-logo.v1.2

Футзал: Битва на полі, бійка у залі

Спорт 2657
Андрій Ткачук (№9) зміг двічі вразити ворота Спортлдіера+
Андрій Ткачук (№9) зміг двічі вразити ворота Спортлдіера+ . Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» не вистояв перед фаворитом першості у Чернівцях

Матч третього туру чемпіонату України з футзалу між чернівецьким «Меркурієм» та хмельницьким «Спортлідером+» став доволі цікавим та безкомпромісним. Чернівчани, перед якими стоїть завдання вийти до Екстра ліги, лише завдяки своєму досвіду виступів у першій лізі та, можливо, тиску вболівальників на гостей, змогли досягнути бажаного для себе результату. Хмельничани ж довели, що попри дебютний для себе сезон, даватимуть бій всім, незважаючи на їх досягнення. А «Меркурій», як відомо, бронзовий призер минулорічної першості.

Початок матчу в Чернівцях став прогнозованим – господарі атакували, а гості захищалися. І якби не відмінна гра воротаря «Спортлідера+» Павла Хомина, вже у першому таймі «Меркурій» міг забити щонайменше три м’ячі та вільно почуватися в другому таймі. Але чернівчани змогли лише раз вразити ворота гостей наприкінці першої половини гри. А ось у другому таймі… битва була не на жарт.

Новачок ліги із Хмельницького почав діяти активніше та небезпечніше, через що господарі майданчика вдавалися до грубощів. І на 27 хвилині поєдинку Сергій Янчик жорстко зіграв проти проти Олексія Колесникова, через що отримав другу жовту картку в матчі. А «Спортлідер+» - дві хвилини чисельної переваги. Хмельничани доволі швидко використали свій шанс, коли через секунд 30-40 Вадим Стасюк замкнув пас Олексія Колесникова та відновив рівновагу в рахунку. За таких обставин по хамські вели себе не лише футзалісти «Меркурія», а й вболівальники чернівецького клубу, які накинулися на одного з хмельницьких фанів прямо у залі! А згодом вилили ще й порцію брудних слів не лише на адресу футзалістів з Хмельницького, а й на керівництво клубу. Гравці ж «Меркурія» почали демонстративно падати, а суддя в цих падіннях вбачав порушення правил з боку команди гостей. Як підсумок, вже на 33 хвилині у «Спортлідера+» було шість фолів, через що господарі отримали право пробивати пенальті. Тут вже і Павло Хомин був безсилим. Але через дві хвилини «Спортлідер+» знову відігрався. Цього разу відзначився Олексій Колесников. А на 37 хвилині поєдинку матчу спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Вадим Рефель не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером «Меркурія» і чернівчани відповіли результативною атакою. Ще через дві хвилини господарі забили четвертий гол. Відіграти два м’ячі за півтори хвилини хмельничанам було не під силу… Матч так і завершився з рахуноком 4:2 на користь «Меркурія».

Вже 12 листопада «Спортлідер+» у спорткомплексі Хмельницького національного університету о 14.00 зіграє черговий матч. Суперником хмельничан стане «Буран-Негабарит» з Ковеля, який у третьому турі переграв житомирський «Візаж» з рахунком 6:3. За словами багатьох футзалістів «Спортлідера+», хмельничани зобов’язані вигравати у ковельчан. Принаймні, зроблять все для цього необхідне.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую