ye-logo.v1.2

Жереб звів із донеччанами, а зіграли з львів’янами

Спорт 1998
Гравці «Львівхолода» (у білому) не раз стримували атаки хмельничан, зупиняючи суперника за допомогою рук.
Гравці «Львівхолода» (у білому) не раз стримували атаки хмельничан, зупиняючи суперника за допомогою рук.. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+», попри паузу в чемпіонаті, вирішив не відпочивати

Тиждень фізичних навантажень для гравців хмельницького футзального клубу завершився товариською грою проти лідера першості України в першій лізі «Львівхолода». Щоправда, матчу передувала новина з Асоціації міні-футболу України, де відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. І «Спортлідер+», який вперше бореться за почесний трофей, поїде до Донецька, де гратиме проти представника першого дивізіону – клубу «Ресурс». Цей матч відбудеться 11 лютого, а поєдинок-відповідь пройде в Хмельницькому 24 березня.

Новину про майбутнього суперника в команді сприйняли позитивно. Адже «Ресурс» - суперник, з яким можна на рівних грати і, в разі успіху, «Спортлідер+» може стати першою футзальною командою Хмельниччини, яка виступатиме в 1/4 фіналу.

Ну, а поки в чемпіонаті України була невеличка перерва, хмельничани вдома зіграли з «Львівхолодом». Саме цей клуб в першому турі у Львові переграв «Спортлідер+» з рахунком 1:0. А тому господарі, попри товариський статус матчу, все одно хотіли реваншу. Однак це їм не вдалося. По-перше, одразу троє гравців «основи» не змогли зіграти проти «Львівхолода». У голкіпера Павла Хомина – тріщина ребра, у захисника Вадима Стасюка та нападника Віталія Атаманюка – висока температура. Тому тренеру хмельничан Івану Стасюку довелося експериментувати зі складом. І вже у першому таймі «Спортлідер+» пропустив чотири голи…

Забивати у ворота «Львівхолода» хмельничани почали лише в другій половині матчу, коли Олексій Колесников вивів на ударну позицію Артура Нємого, і той не схибив. Натомість гості на це відповіли ще двома голами. Рахунок 1:6 навіть у товариському матчу був розгромним. Але хмельничани відчайдушно намагалися виправити становище і наприкінці матчу їм вдалося двічі відзначитися у воротах суперника. Спочатку забив Микола Сохорук, а згодом і Олексій Колесников. Але цих голів виявилося замало, аби матч звести хоча б у нічию. «Львівхолод» переміг з рахунком 6:3.

Такий «холодний душ», можливо, піде на користь команді. Адже вже 10 грудня на «Спортлідер+» очікує черговий матч у першій лізі. Гратимуть проти іншої львівської команди – «Лемберга», яка в турнірній таблиці випереджає хмельничан на одну позицію. Щоправда, в «Лемберга» так само як і в «Спортлідера+» чотири очки. Ось тільки зіграли львів’яни на один матч менше.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую