ye-logo.v1.2

Футзал. Львівський «Лемберг» врятувався від поразки в Хмельницькому

Спорт 3103
Андрій Матвєєв (з м
Андрій Матвєєв (з м'ячем) вже на третій хвилині матчу забив голу ворота . Фото: автора

У першості України серед команд першої ліги відбулися матчі шостого туру

Поєдинок шостого туру в першій лізі чемпіонату України, який відбувся в обласному центрі, викликав чималий ажіотаж серед прихильників міні-футболу. Ще б пак, до хмельничан приїхав «Лемберг», який у турнірній таблиці випереджав «Спортлідер+» лише на одну позицію. А тому ця гра мала б стати битвою не за три, а за всі шість очок.

Свої наміри на перемогу господарі майданчику підтвердили вже на третій хвилині, коли провели блискавичну атаку, яка завершилася голом Андрія Матвєєва. Такий успіх «Спортлідера+» на початку поєдинку додавав оптимізму. Та й хмельничани весь час тримали в напрузі захист гостей, намагаючись вдруге вразити ворота «Лемберга». Однак на другий гол довелося чекати до 14 хвилини, коли Віталій Атаманюк «знайшов» поблизу чужих воріт Дмитра Михайленка, і нападник господарів влучно пробив повз воротаря. Зберегти ворота на замку хмельничанам не вдалося. На 18 хвилині «Лемберг» провів чи не єдину швидку атаку, яка завершилася влучним ударом Володимир Іляша.

Після перерви «Спортлідер+» змінив тактику та почав більше приділяти уваги захисту власних воріт. Хмельничани грали на контратаках… І на 24 хвилині контрвипад Артема Гласа з Дмитром Михайленком ледве не завершився взяттям воріт суперника. Але на заваді став голкіпер львів’ян, який парирував удар. На 34 хвилині страж воріт гостей знову врятував «Лемберг», не давши Віталію Атаманюку реалізувати вихід віч-на-віч. Гості ж відповіли одразу двома небезпечними атаками, одна з яких завершилася взяттям воріт хмельничан.

Рахунок 2:2 аж ніяк не задовольняв «Спортлідер+», гравці якого прагнули перемогти «Лемберг». Щоправда, атаки хмельничан були вже не такими гострими, оскільки відчувалося, що господарі, коли атакують, не забувають думати й про захист власних воріт. Разом з тим на 39 хвилині поєдинку Віталій Атаманюк міг стати героєм цього матчу, оскільки мав два небезпечних моменти, які могли б вирішити долю поєдинку. Але героєм цих епізодів став голкіпер «Лемберга», який врятував свій клуб від поразки.

Після шести турів «Спортлідер+» із п'ятьма очками посідає сьоме місце. Стільки ж балів ще в трьох клубів – «Одеси», «Лемберга» та «Візажу». Саме з останньою командою підопічні Івана Стасюка зіграють 17 грудня в Житомирі. А ось на горі турнірної таблиці продовжують лідирувати «Шанс-Авто» з Ковеля та «Львівхолод», в яких по 13 залікових пунктів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую