ye-logo.v1.2

До перемоги не вистачило 21 секунди

Спорт 2397
 Артур Нємий (праворуч) на 16 хвилині вивів «Спортлідер+» вперед у рахунку. Але виграти у «Візажа» хмельничани не змогли.
Артур Нємий (праворуч) на 16 хвилині вивів «Спортлідер+» вперед у рахунку. Але виграти у «Візажа» хмельничани не змогли.. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» у Житомирі зіграв у нічию з рахунком 2:2 із «Візажем»

Поєдинок сьомого туру в першості України з футзалу в першій лізі між «Спортлідером+» та «Візажем» можна назвати драматичним. Команді з Хмельницького у Житомирі не вдалося втримати перемогу… пропустили гол за 21 секунду до фінальної сирени.
Початок матчу для хмельничан видався доволі важким. Поки гості придивлялися до житомирян, «Візаж» на другій хвилині поєдинку провів стрімку атаку та відкрив рахунок. Це, мабуть, і змусило «Спортлідер+» заграти швидше. Команда одразу ж кинула всі сили, щоб відігратися. І з четвертої по сьому хвилину створила декілька небезпечних моментів, але… рахунок так і не змінився. Не вдалося забити й на восьмій хвилині, коли Артур Нємий завдав потужного удару, а голкіпер «Візажу» перевів «смугастого» на кутовий. На 13 хвилині поєдинку господарів поля, після удару Віталія Атаманюка врятувала стійка. Здавалося, що ворота «Візажу» зачаровані. Однак вже на 14 хвилині поєдинку чари були зняті. Дмитро Михайленко відпасував на Андрія Матвєєва і нападник «Спортлідера+» зрівняв рахунок на табло. А через дві хвилини хмельничани забили й другий гол. Олексій Колесников віддав точний пас на Артура Нємого, який, знаходячись у шести метрах від воріт, попри щільну опіку захисників «Візажу» зміг переправити м’яча у сітку воріт. Під завісу першого тайму ще один успіх хмельничанам міг принести Віталій Атаманюк, але його удар парирував голкіпер.

Другий тайм став доволі нервовим. І не лише через «слизький» рахунок на табло, а й через незрозумілі трактування порушення правил арбітрами поєдинку. Зокрема, «Спортлідер+» заробив два фоли за те, що гравці команди, на думку суддів, навмисно грали руками. Спочатку Дмитро Михайленко, який закрив рукою власне обличчя, а потім Микола Сохорук, який впав на м’яч та зачепив його рукою. Натомість в одному з епізодів арбітри не побачили, як гравці «Візажу» з порушенням правил зупинили Дмитра Михайленко і той, як з'ясувалося після матчу, догравав поєдинок із забоєм ключиці. Через це 18-річний нападник вимушений два тижні відпочити від футзалу.

Навіть за такого суддівства «Спортлідер+» мав всі шанси поїхати додому із перемогою. Але втретє пробити голкіпера житомирської команди ніяк не вдавалося. А на 39 хвилині матчу «Візаж» заробив пенальті та отримав шанс зрівняти рахунок. Однак Юрій Коваль пробив вище воріт. Господарі, які поміняли голкіпера на додаткового гравця, продовжили тиснути на ворота суперника. Ну, а «Спортлідер+» намагався вистояти та «підловити» суперника на контратаці. І на останній хвилині матчу хмельничанам вдалося щвидко дістатися до воріт суперника, а ось завдати результативного удару Миколі Сохороку завадили захисники «Візажу». Житомиряни знову пішли всією командою вперед, і Артем Глас зумів перехопити м'яча та пробити по порожніх воротах – не точно. Натомість точністю відзначився автор нереалізованого пенальті, який за 21 секунду до завершення матчу відновив «статус-кво» на табло. Гравці «Візажу» раділи цьому, як малі діти. А ось хмельничани, опустивши голову, дограли решту часу та пішли з поля засмученими. «Спортлідеру+» вкотре не вдалося втримати перемогу.

Ну, а наступний матч у першій лізі хмельничани проведуть 21 січня, коли вдома примайтимуть «Львівхолод», який у сьомому турі зазнав першої поразки в сезоні, поступившись у Ковелі «Шанс-Авто».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую