ye-logo.v1.2

Сюрприз від «Спортлідера+»

Спорт 2437
Віталій Атаманюк (у жовтому) у восьми матчах забив вже п’ять голів.
Віталій Атаманюк (у жовтому) у восьми матчах забив вже п’ять голів.. Фото: автора

Хмельницька команда сенсаційно обіграла одного з лідерів першості

Перший матч «Спортлідера+» у другому колі чемпіонату України з міні-футболу в першій лізі вже встигли назвати сенсаційним. Ще б пак, команда, яка до цього у семи матчах здобула лише одну перемогу, а три поєдинки звела унічию, перемогла «Львівхолод», який посідав друге місце.

Напередодні старту матчів другого кола президент хмельницького футзального клубу Іван Гончар висловив сподівання, що його команда в цьому році гратиме цікавіше і, що, мабуть, найголовніше, радуватиме своїх шанувальників здобутими результатами. І гравці «Спортлідера+», наче підтверджуючи слова президента, з перших хвилин матчу проти «Львівхолоду», взялися за справу. Щоправда, в атаку всією командою не йшли, а намагалися зловити гостей на контратаці. Забити не вдавалося до 11-ї хвилини. Стрімка контратака господарів, яку розпочав Олексій Колесников, знайшла своє логічне завершення після того, як форвард «Спортлідера+» віддав пас на капітана команди Миколу Сохорука. Той без зайвого клопоту вколотив м’яча в сітку воріт львів’ян та відкрив рахунок у грі. Гості намагалися відігратися, але захист господарів діяв надійно. А на 18 хвилині рахунок на табло став 2:0. Голом відзначився Андрій Матвєєв, який потужно та влучно пробив з 12 метрів. І після цього серед вболівальників почалися розмови: чи витримають психологічно гравці хмельницької команди цю перевагу. Адже не раз команда, ведучи в рахунку з різницею у два голи, не втримувала перемогу. Відповідь отримали у другому таймі.

Вже на початку другої двадцятихвилинки Микола Сохорук мав шанс оформити дубль у матчі. Але реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером не зміг. Натомість, третій гол у ворота «Львівхолода» все одно влетів. На 27 хвилині Віталій Атаманюк, після власного ж удару, першим був на добиванні та забив свій п’ятий гол у сезоні. За рахунку 3:0 господарі зарано повірили в свій успіх, чим скористалися гості. Ярослав Писько, залишившись сам біля воріт Павла Хомина, відіграв один м'яч. А на 32 хвилині «Львівхолод» забив вдруге. Цього разу відзначився новачок команди Андрій Федюк, який, між іншим, міг стати гравцем «Спортлідера+», але надав перевагу львівській команді, оскільки мешкає у Львові.

За рахунку 3:2 тренерський штаб «Львівхолода» замінив голкіпера на додаткового польового гравця. Але розіграти «зайвого» гості не змогли. Натомість хмельничани на останній хвилині матчу встигли провести результативну контратаку, яка завершилася влучним ударом Олексія Колесникова у порожні ворота суперника. Перемога з рахунком 4:2 стала своєрідним святом для глядачів, які вітали один одного не лише з перемогою, а й з тим, що вони стали свідками цікавого поєдинку.

Після десяти турів «Спортлідер+» посідає шосте місце в турнірній таблиці. І 28 січня в Одесі гратиме проти тамтешньої команди, яка перебуває на четвертому місці. Нагадаємо, матч у Хмельницькому проти МФК «Одеси» завершився з рахунком 2:2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую