ye-logo.v1.2

Футзал: "Самі винні", -

Спорт 2393
Андрій Матвєєв (у жовтій формі) став автором єдиного голу у ворота МФК «Одеса».
Андрій Матвєєв (у жовтій формі) став автором єдиного голу у ворота МФК «Одеса».. Фото: автора

так після матчу в Одесі, прокоментував поразку «Спортлідера+» її наставник Іван Стасюк

Протистояння МФК «Одеси» проти хмельницького «Спортлідера+» в матчі 11 туру чемпіонату України з футзалу в першій лізі було доволі цікавим, але… три очки дісталися команді з південної Пальміри. Хмельничани ж, здолавши довгий шлях до Одеси, повернулися додому із четвертою поразкою в сезоні.

Той факт, що «Спортлідер+» у матчі першого кола вдома був ближчим до перемоги, ніж МФК «Одеса» (нагадаємо, тоді команди зіграли з рахунком 2:2) давав сподівання на те, що і поєдинку другого кола хмельничани здобудуть щонайменше очко. І, власне, початок матчу в одеському спорткомплексі СКА, підтвердив це. Вже на другій хвилині Андрій Матвєєв та Дмитро Михайленко могли відкрити рахунок у матчі, але «Одесу» двічі врятував голкіпер. Господарі ж свій перший небезпечний момент створили на сьомій хвилині. Але Павло Хомин впорався із ударом Євгенія Побережного. Натомість через дві хвилини «Спортлідер+», після удару Максима Швидкого, врятував Артур Нємий, який підстрахував голкіпера та вибив м’яч з порожніх воріт. Моменти раз за разом виникали у воріт обох команд, а на табло рахунок був незмінним – 0:0. Ближче до середини першого тайму «Спортлідер+» наче підмінили. Гравці команди почали частіше помилятися, а біля воріт Павла Хомина ставало «гарячіше». Голкіпер хмельничан «тягнув» все, що летіло в його бік. А тому момент, який виник на 18 хвилині біля воріт одеситів, став білою плямою в грі гостей, коли їм вдалося провести чудову атаку, яка завершилася потужним ударом Матвєєва. Щоправда, воротар господарів майданчику впорався з цим ударом. А за десять секунд до перерви сталося те, що, мабуть, за такої гри мало б відбутися раніше – одесити відкрили рахунок.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Хмельничани продовжили оборонятися, а господарі – атакувати. Інколи складалося враження, що «Спортлідер+» влаштовує рахунок… І лише були поодинокі випадки, коли гості «огризалися», але зрівняти рахунок не дозволяв страж воріт одеського клубу. А на 27 хвилині «Одеса» знову забила, вдало розігравши кутовий. Лише за рахунку 2:0, гості почали більше контролювати м’яч та намагалися відігратися. Щоправда, атаки до ударів чомусь не доводили. За таких обставин тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк за три з половиною хвилини до завершення матчу ризикнув, замінивши голкіпера на додаткового польового гравця. І не прогадав! Вже через хвилину хмельничани забили. Олексій Колесников віддав пас на Андрія Матвєєва, і той в один дотик перевів смугастого у ворота одеситів. З'явилася надія на нічию. І на 40 хвилині хмельничани могли заробити право на пенальті, оскільки один із захисників «Одеси» вибив м’яча з порожніх воріт рукою. Але… судді цього не побачили. І за мить господарі забили третій гол, відправивши м'яча в порожні ворота «Спортлідера+».

Після поразки в «Одесі» з рахунком 3:1, хмельничани все одно зберегли за собою шосте місце в турнірній таблиці. Наступний матч «Спортлідер+» зіграє вдома четвертого лютого. О 15.00 у спорткомплексі Хмельницького національного університету вони зіграють проти чернівецького «Меркурія», який посідає перше місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую