ye-logo.v1.2

Євро-2012 у Кам’янці-Подільському

Спорт 2593

Кам’янець-Подільська соціальна ФАН-ЗОНА працює на повну

Здається ніби вчора було 8 червня, дата коли розпочалось проведення довгоочікуваного ЄВРО 2012. Це велика подія для нашої країни. Ця подія, про яку говорили та до якої готувались п’ять років - стала святом для шанувальників футболу. 

Кожен бажаючий міг відвідати матчі ЄВРО 2012, які проводились в Україні, а хто не був готовий фінансово чи не встигав по часу, міг приєднатись до будь-якої фан-зони, організованої в Кам’янці-Подільському. Та найбільшу перевагу кам’янчани віддали найбільшій не тільки в місті та області, але й у всій Україні соціальній ФАН-ЗОНІ на стадіоні Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Звісно Кам’янець-Подільська соціальна ФАН-ЗОНА «спортивне містечко» має свої особливості, перша з яких, це здоровий спосіб життя. Тобто, вдень коли відбувалась підготовка до перегляду матчів, на соціальній ФАН-ЗОНІ відбувались різноманітні спортивні активності, серед яких: «Дворовий чемпіонат з футболу», табір з вивчення англійської мови, чемпіонат з флорболу між збірними командами міста, встановленні різноманітні дитячі та молодіжні атракціони для організації здорового та корисного дозвілля, кожних вихідних тут організовуються Сімейні фестивалі, а також в Кам’янець на соціальну ФАН-ЗОНУ завітала з виступами та матчами команда Збірної Україні з ФУТЗАЛУ. В День Молоді тут відбувся молодіжний концерт та святково-відпочинкові заходи, наразі триває Міжшкільний чемпіонат Європи серед школярів «Дорожче за Кубок», де кожна школа грає за попередньо обрану країну.

Після такого активного та насиченого святкування подій ЄВРО 2012 в місті закінчуються слова щоб описати усі конкурси, ігри та забави, а ще важче уявити ресурси що задіяні у відзначенні цього свята нашої країни, але організатори соціальної ФАН-ЗОНИ постійно освіжають програму, ще більше її насичують, з кожним разом збираючи все більше і більше прихильників провести активно та корисно своє дозвілля.

Другою відмінністю соціальної ФАН-ЗОНИ є абсолютна відсутність алкогольних напоїв на території стадіону, де розгорнулась Кам’янець-Подільська соціальна ФАН-ЗОНА спортивне містечко. Основним завданням тут виступає пропагування цінностей сім’ї.

Найбільшого напливу відвідувачів соціальна ФАН-ЗОНА відчула під час трансляції матчів Збірної України, коли кількість людей становила близько 5-ти тис людей. Головний організатор – голова регіонального відділу у Хмельницькій області Всеукраїнського Альянсу сприяння проведення чемпіонату Європи з футболу в Україні – Валерій Каспров поділився своїми враженнями, а саме що організатори навіть не сподівались на таку кількість людей. Під час трансляції матчів із Збірною України, всі вболівальники як один підтримували наших футболістів, тут було відчутно єдність всіх кам’янчан та гостей міста без різниці від соціального статусу, займаної посади чи віку. Після кожного з цих матчів відчувалась гордість за нашу збірну, за Україну за кожного кам’янчанина, якого переповнювали емоції. Футбол дивились і під час несприятливих погодних умов, також була проблема транслювати матчі коли на дворі ще дуже світло, але багато вболівальників залишались на соціальній ФАН-ЗОНІ, підтримували Збірну України, а зараз вболівають за фаворитів Євро 2012, за що їм велика подяка.

Не зважаючи на те, що вже зовсім скоро настане 1 липня 2012 року – дата фінального матчу ЄВРО 2012 соціальна ФАН-ЗОНА працює на повну – тобто планує ще більше конкурсів, змагань та ігор до завершення футбольного свята в Україні і найголовніше участь в яких - абсолютно безкоштовна.

 

Автор Віктор Годний




 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую