ye-logo.v1.2

Футзал. Справедлива перемога "Львівхолоду" (ОНОВЛЕНО)

Спорт 3235
Фото: з архіву

В суботу, 3 листопада у спорткомплексі Хмельницького національного університету хмельницький «Спортлідер+»-2 матчем із львівським «Львівхолодом» дебютував у Першій футзальній лізі України.

Хоча дебютантами хмельничан важко назвати, адже кістяк команди склали футзалісти, які ще минулого сезону грали за основний склад «Спортлідера» у тій же Першій лізі. Проте розпочати турнірну ходу з мажорної ноти господарям майданчику не вдалося.
Протягом усього матчу територіальна та ігрова перевага була за гостями. Львів’яни практично закрили «спортлідерців» на їхній половинні поля, ті ж, у свою чергу, намагалися грати на контратаках. Проте жодній із команд забити у першій половині матчу не вдалося. «Спортлідер+»-2 тричі виручали каркас воріт та ще більшу кількість разів голкіпер Богдан Тимощук.
Могли «розмочити» рахунок і самі хмельничани. За лічені хвилини до перерви воротар львів’ян парирував удар Ігоря Монастирського, а Артур Нємий на добиванні поцілив у все того ж кіпера. Згодом Дмитро Мартинюк не зумів реалізувати вихід сам-на-сам із стражем воріт «Львівхолода».
Опісля перепочинку команди потішили вболівальників трьома забитими голами, авторами яких стали футзалісти команди зі Львова. На 28-ій хвилині Андрій Федюк втік у контратаку, вийшов на побачення із голкіпером та пробив впритирку із правою стійкою. За чотири хвилини гостям вдалася ще одна стрімка контратака – Ярослав Писько не став зближуватися із Богданом Тимощуком та потужно пробив у ліву дев’ятку.
А на останній хвилині поєдинку Василь Денис замкнув простріл Ігоря Кудінова. До честі хмельничан вони намагалися забити бодай гол-престижу і навіть п’ятого польового гравця випускали, але натомість пропустили четвертий м’яч у власні ворота. На щастя, його не зарахували так як перед цим гравець «Львівхолода» випустив «смугастого» за межі поля.
Таким чином, «Спортлідер+»-2 стартував у Першій лізі із розгромної поразки 0:3. А наступним суперником хмельничан буде ФК «Одеса», з якою подоляни зіграють 10 листопада на виїзді.

Віктор ПАЛАМАРЧУК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую