ye-logo.v1.2

Кам’янчанка перемогла у номінації “Керівник гуртка 2013”

Суспільство 2251
Наталя Галецька багато років займається патріотичним вихованням молоді.
Наталя Галецька багато років займається патріотичним вихованням молоді.. Фото: Наталя Галецька багато років займається патріотичним вихованням молоді.

Педагоги з усієї України змагалися за п’ятьма напрямками у конкурсі “Джерело творчості”.

Керівник гуртка “Юні миротворці” Кам’янець-Подільської міської станції юних туристів Наталя Галецька здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі “Джерело творчості”. Вона посіла перше місце у номінації “Керівник гуртка 2013” за напрямком “Військово-патріотичне виховання”.
Також керівники гуртків з різних куточків України змагалися за напрямками “Фізкультурно-спортивна робота”, “Спортивний туризм”, “Краєзнавство” та “Дослідницько-експериментальна робота”.
“Керівники гуртків цікаво презентували свій досвід, педагогічну майстерність та творчі підходи у роботі. На відкритих заняттях, які проводились у навчальних закладах Києва, педагоги показали вміння вести діалог, створювати ситуацію успіху, співтворчості і співробітництва, представили інноваційні форми навчання (дистанційне, віртуальне), майстерно використовували наочність, технічне обладнання”, - розповідає методист Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства Наталя Колесник.
Наталія Галецька багато років займається патріотичним вихованням молоді. Вона була одним з керівників рою “Лицарі Поділля”, який в минулому році переміг в обласному турі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). У цьому році рій “Подільські джури”, співкерівником якого є пані Наталя, показав ще кращі результати: виборов п’ять кубків у Всеукраїнській “Джурі” і увійшов до четвірки кращих роїв України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую