Гаряча тема:
- Війна
Хмельницьким спецпризначенцям влаштували «День американської кухні»
На сніданок їли салат «Техас», а в обід – картоплю «фрі».
У 8 окремому полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій, який базується в Хмельницькому, сьогодні, 5 червня, «День американської кухні».
«Подібні тематично-кулінарні дні ми проводимо щомісяця, - каже начальник тилу військової частини Юрій Школьний. - Військовослужбовці вже куштували польські, грузинські, італійські страви. Найскладніше, ми думали, буде здивувати наших військовослужбовців українською кухнею. Та й тоді, завдячуючи творчому підходу нашого «гарячого цеху» до звичного набору продуктів, ми змогли задовольнити найвибагливіші гастрономічні вподобання усіх військовослужбовців».
Як повідомив прес-офіцер Андрій Агєєв, у «День американської кухні» спецпризначенці на сніданок куштували салат «Техас» та запечене філе індички «Рейнджер». Обідали супом «Ахіако», салатом «Охайо», картоплею «фрі», хот-догом та колою. На вечерю будуть нагетси з рисом.
У 8 полку тематичні дні на кухні проводять не вперше. Фото Андрія Агєєва.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: