ye-logo.v1.2

МастерШеф: кулінарка з Кам’янця-Подільського влаштувала хімічну лабораторію

Суспільство 850
Хімічні експерименти від кулінарок виявилися не цікавими членам журі
Хімічні експерименти від кулінарок виявилися не цікавими членам журі. Фото: скрін з відео

Кам’янчанці далося уникнути битви чорних фартухів.

Тривають випуски нового сезону «МастерШеф», в якому за перемогу змагаються кулінари-аматори. Серед десяти учасників, які подолали екватор шоу, - дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук.

В останньому випуску кулінарного проєкту аматори взяли участь у двох випробуваннях. Під час першого завдання кухарі поділилися на пари. Кам’янчанка змагалася в тандемі з Марією Кривенко.

За умовами конкурсу, кожна пара за півтори години мала приготувати сет із трьох страв – основної, закуски та десерту. Щоб презентувати свою роботу, дуети мали влаштувати перед суддями кулінарний інтертеймент. Учасникам довелося проявити фантазію, щоб поєднати шоу з концепцією своїх страв, аби все продемонстроване стало частинами єдиного задуму.

Аліна та Марія приготували гребінці із глазурованою морквою, пюре міксу з цвітної капусти та селери, ростбіф та чізкейк. Усі страви дівчата презентували за допомогою штатива, пробірок та мензурок у «хімічній лабораторії». Однак на практиці задум не зовсім вдався: газова плита довго не вмикалася, а соус не подавався порційно через трубки. Судді розкритикували презентацію цієї пари.

Хоча інтертеймент від Аліни Матвійчук та Марії Кривенко не був вдалим, у конкурсі дівчата не програли. За рішенням членів журі, була пара кулінарів, яка гірше впоралася із завданням.

У другому випробуванні кулінари готували страви для Тіни Кароль.

У наступному конкурсі кулінарів поділили вже на дві команди. Аліна Матвійчук опинилася у команді синіх фартухів. Цього разу аматори готували для відомої української співачки Тіни Кароль. Артистка протягом багатьох років дотримується кето-дієти. Цей вид харчування базується на споживані жирів натурального походження, білків та клітковини. Вуглеводи виключені з раціону, тобто заборонені каші, цукор, випічка, крохмалисті овочі та фрукти. З дозволеного: яйця та горіхи, дикі види риб, м'ясо, молочні продукти.

За умовами цього конкурсу, команди мали скласти меню-щоденник на сім днів тижня. Кожен день розкреслений на три прийоми їжі. Задача кулінарів – заповнити це меню стравами з дозволених продуктів. Всього потрібно було вписати кожній команді по 21-ій страві та зробити заготовки до них. На роботу давалося дві години.

Після того Тіна Кароль робила замовлення, обравши по три страви з кожного меню. Ще по одній страві обрали троє членів журі. У команди синіх співачка замовила три сніданки: сирники, гарбузові панкейки, яйце по-флорентійськи. Судді замовили смузі боул, авокадо-тост та ростбіф. Спробувавши приготовані страви, і судді, і Тіна Кароль відзначили їх приємний смак та вдалу презентацію. Переможця обирала гостя шоу. Зауваживши, що панкейки з гарбузом не підходять під кето-дієту, Тіна Кароль все ж надала перевагу «синім фартухам», оголосивши їх переможцями.

Таким чином Аліна Матвійчук цього разу оминула битву чорних фартухів, а шоу покинула Марина Шмалько.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую