ye-logo.v1.2

«МастерШеф»: кам’янчанка вдруге потрапила у битву чорних фартухів

Суспільство 836
Кам\'янчанка продовжує змагатися у кулінарному шоу
Кам'янчанка продовжує змагатися у кулінарному шоу. Фото: скрін з відео

Кулінарка «провалила» обидва випробування.

Нещодавно в ефірі каналу СТБ вийшов новий випуск кулінарного шоу «МастерШеф». Серед 11 кулінарів-аматорів, які продовжують боротися за перемогу, дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук. 

Цього разу аматори взяли участь у двох випробуваннях. Під час першого завдання їм довелося орієнтуватися навпомацки. На кулінарів чекав класичний конкурс проєкту «Темна кімната». За його правилами, усі по черзі заходили до абсолютно темного приміщення, де лежали різні продукти. Кожному обрати треба було лише п’ять. Саме з них учасники мали приготувати свої страви. Виділялося на це по три хвилини. Якщо комусь після відвідин темної кімнати продуктів не вистачало, або їх було більше, ніж п’ять, судді самотужки забирали чи додавали будь-який інгредієнт.

Аліна Матвійчук у темній кімнаті обрала для приготування своєї страви перловку, цибулю, печінку, вишню та раки. З них вона хотіла зробити три закуски, зроблені на основі з перлового тіста. На жаль, задумана страва кулінарці не вдалася. Після випічки дві з трьох перлових основ розвалилися, тож аматорка змогла зробити лише одну закуску, яка була невдало презентована.

Судді розкритикували страву Аліни, зазначивши, що бажання її скуштувати, у них немає. Однак одна з членів журі Ольга Мартиновська все ж продегустувала закуску.

«Ваш труд того не вартував. Без яйця вийшла крихка субстанція з муки і вершкового масла, яке може спричинити печію. Це не робота», - прокоментувала смак перлового печива суддя.

За результатами першого випробування чорні фартухи одягнула Аліна Матвійчук разом із двома іншими кулінарами, страви яких виявилися найгіршими.

Дівчина програла в обох випробуваннях.

Перед початком наступного завдання аматори мали розставити всіх учасників відповідно до їх кулінарних здібностей на дошці рейтингу. Найсильніший кулінар отримував номер один, найслабший був під номером одинадцять. Кам’янчанку колектив вирішив розмістити під номером п’ять.

За умовами випробування кожнен кухар мав поставити ставки на трьох людей у трьох етапах конкурсу. До слова, на себе ставку не можна було ставити. У кожної людини був свій коефіцієнт залежно від рейтингу. Відповідно учасник з найбільшим коефіцієнтом – найслабший, а найсильніший кухар у рейтингу не міг сильно збільшити бюджет. Аматорам видали 25 гривень стартового капіталу, який потрібно було примножити. Після трьох турів троє учасників з найменшими накопиченнями мали одягти чорні фартухи. Серед аутсайдерів конкурсу знову опинилася кам’янчанка. У результаті змагання її бюджет складав мінус 25 гривень.

У битву чорних фартухів цього ефіру потрапило п’ятеро дівчат. Кулінаркам-аматоркам потрібно було приготувати по одній страві – філе сібаса з овочами стір-фрай. Для ідеального виконання страви учасницям дали годину.

Однак готувати страву довелося не на звичних кухонних поверхнях, а на повітряній кульці. Якщо під час нарізки кулька луснула, судді давали запасну. Але в кожній кульці були заховані конфеті. Тож після її лускання страву не можна готувати, доки кулінарка не прибере всі конфеті з неї.

За рішенням суддів, після битви чорних фартухів у цьому випуску проєкт не залишив жоден учасник.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую