ye-logo.v1.2

Пекельна кухня: шепетівчанка змагається у кулінарному шоу за звання кращого кухаря

Суспільство 3896
Про кулінарію Світлана каже, що це те, що вона ніколи не зрадить
Про кулінарію Світлана каже, що це те, що вона ніколи не зрадить. Фото: скрін з відео

Світлана Ващук раніше займалася важкою атлетикою і кікбоксингом, а потім вирішила стати кухарем.

Кулінарне шоу «Пекельна кухня» знову повернулося на екрани. Учора, 6 вересня, на «Новому каналі» дві команди професійних кухарів – чоловіча і жіноча – зійшлися в кулінарній битві, щоб раз і назавжди з’ясувати, хто краще готує, і розвінчати всі міфи та стереотипи. У новому сезоні «Пекельної кухні» за звання кращого кухаря та місце у столичному ресторані шефа Алекса Якутова змагатиметься і наша землячка – шепетівчанка Світлана Ващук.

21-річна Світлана каже, що на «Пекельну кухню» прийшла по знання, щоб стати кращим кухарем, почерпнути нову інформацію у шеф-кухаря, який досяг висот.

«Я професійно займалася важкою атлетикою і кікбоксингом. Тому спершу взагалі вступила на вчителя фізкультури, але не пройшла за балами, тому зрештою пішла на кухаря – у найближчий до нас навчальний заклад. Батьки сказали: «Іди, кухар завжди ситий» – у них все було продумано. Кар’єра: Коли я прийшла вчитися, вирішила, що хочу бути хорошим професіоналом, що немає сенсу просто відучитися аби як, щоб потім шукати нову спеціалізацію або виходити заміж. Після третього курсу поїхала до Києва практично без грошей і почала будувати своє життя вже у столиці. Влаштувалася до ресторану помічником кухаря за 500 гривень а день – для мого міста в той час це була колосальна сума. І понеслося!»

Про кулінарію Світлана каже, що це те, що вона ніколи не зрадить.

Під час перших випробувань на пекельній кухні Світлана готувала свою фірмову страву. Завдання ускладнювалося те, що «пекельний» шеф Алекс Якутов заборонив учасникам пробувати те, що вони приготували. Єдине, що вони могли зробити, – це попросити про допомогу товариша по команді.

Світлана приготувала теплий салат з баклажаном та імбирно-томатним соусом та соусом песто. І хоч її страва мала презентабельний вигляд, на смак шефу вона не сподобалася.

Подальші випробування на пекельній кухні давалися нелегко, ризику уникнути вильоту з пекельної кухні Світлана уникнула. Вона і надалі змагатиметься за перемогу у «Пекельної кухні».

Нагадаємо, на ще одному кулінарному телешоу «МастерШеф» змагається також наша землячка з Красилова Тетяна Ільїна. Наразі вона увійшла до двадцятки кращих кухарів, які змагатимуться за звання кращого кухаря телешоу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую