ye-logo.v1.2

Які види риби використовують для суші На правах реклами

Суспільство 3434
Компанія має власну доставку, яка доставляє замовлення у рамках міста Хмельницького протягом 29 хвилин
Компанія має власну доставку, яка доставляє замовлення у рамках міста Хмельницького протягом 29 хвилин. Фото: Ресторан "Смакі-Макі"

Суші – одна з актуальних та улюблених страв багатьох українських родин.

Суші у Хмельницькому – страва номер один, якою хочеться ласувати на свята та навіть у будні, вносячи різноманітність у власний раціон. Однак чи знаєте ви про те, з яких видів риби готують суші та які їх особливості?

Види риби для суші та їх користь

Сьогодні суші та роли використовують не лише рибу, а й морепродукти, а ще безліч інших цікави інгредієнтів під час приготування. Проте саме риба залишається досить актуальним та улюбленим з них, є дуже корисною, а ще – універсальною, підходить для створення різних видів страв.

Популярність саме риби обумовлюється її надзвичайною користю, а також унікальним складом. Так, риба складається майже на 60% з води, а також має мінімум вуглеводів, корисні для функціонування організму жири. Сучасні учені говорять про те, що у риб’ячому філе міститься велика кількість Омега-3 кислот, особливо EPA та DHA, які підкріплюють загальний рівень імунітету та впливають на розвиток мозку.

У складі присутні також корисні вітаміни й мінерали, наприклад, Фосфор, вітаміни D та E. У результаті покращується стан нервової та серцевої системи, зубів, кісток, оновлюються клітини організму. Недаремно в Японії так багато довгожителів, адже саме завдяки рибці можна позбавитись від проблем зі шкірою, шлунком тощо.

У суші використовують такі види риби:

  •  Лосось;
  • Сьомга;
  • Жовтохвіст;
  • Скумбрія;
  • Палтус;
  • Форель;
  • Морський окунь;
  • Макрель;
  • Тунець;
  • Вугор;
  • Туна;
  • Кальмар тощо.

Варто відзначити, що у Японії суші готують виключно зі свіжої риби, яка була щойно виловлена. Вважається, що саме так можна зберегти усі її поживні властивості. Окрім того, у Азії рідко користуються прісноводною рибою – частіше споживають морську або океанічну, оскільки вона має більше користі для організму.

У наших широтах прийнято використовувати попередньо заморожену рибку, оскільки в Україні немає власних акваторій для її вилову. А тому, особливо червоні різновиди, мають легку солонуватість, а також оригінальний присмак, коли поєднуються з іншими інгредієнтами.

Один з найпопулярніших варіантів – звісно, сьомга та лосось, які гарно підходять як у солоному, так і в запеченому вигляді. А ось роли Дракон складно уявити собі без класичного вугра, що дивує солодкуватістю від додавання унагі соусу.

Замовити суші з доставкою додому від Смакі-Макі

Щоб насолодитись оригінальними смаками японських страв, обирайте доставку від ресторану Смакі-Макі. Талановитий су-шеф використовує на кухні виключно свіжі продукти та інгредієнти, а тому смаки страв відповідають азійським традиціям.

Ресторан має широке меню, що постійно поповнюється смачними новинками, включаючи гарячі та запечені роли, супи, салати та навіть солодкі, авторські десерти.

Компанія має власну доставку, яка працює блискавично, доставляючи замовлення у рамках міста Хмельницького протягом 29 хвилин. Також є можливість замовити страви за межі міста, у найближчі поселення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую