Гаряча тема:
- Війна
Зовсім не старий «Старий млин»
Адже він лише нещодавно запрацював на вулиці Зарічанській. Там, де ще донедавна був продуктовий магазин радянського типу та забігайлівка з кодовою назвою «У Зіни», на честь харизматичної тітоньки Зіни, яка була місцевою Вєркою Сердючкою.
Вже майже місяць замість кремезної тітоньки у «совковій» кафешці клієнтів обслуговують милі дівчатка і чарівні хлопці у сучасному закладі харчування «Старий млин». Однак функціональність закладу не змінилася – тут і досі можна пообідати чи влаштувати посиденьки.
Інтер’єр
Заклад не претендує на вибагливого клієнта чи статус «фешенебельний». Він розрахований на середньостатистичних хмельничан, які, або працюють неподалік і не проти пообідати: «перше-друге-компот», або ж тих, хто не проти посидіти з компанією «за піцою і пивом». «Старий млин» має два зали, один із яких умебльований диванчиками і столиками на компанії по 4-8 осіб, а другий – літня зала із дерев’яними столами та стільцями. До речі, висидіти у літньому залі в обідню пору нереально. Палюче сонце припікає крізь великі вікна, які хоч і відкриті, та не рятують від спеки. До того ж, на момент нашого відвідування, на вікнах не було жалюзі, щоб прикривали від сонця, а в залі – кондиціонера. Працівники зізналися, що за кілька днів саме мають встановлювати кондиціонер, адже заклад запрацював зовсім нещодавно. До речі, у «Старому млині» є безкоштовний wi-fi, код доступу до якого вказаний відразу на чекові.
Кухня
Тим, хто полюбляє стандартні страви типу картопля, м'ясо і риба у всіх можливих варіантах, можна обідати у «Старому млині» хоч щодня. А ось любителям чогось вишуканого чи заморського – можуть і не вгодити. Хіба що суші, які, як виявилося тут теж готують. Ми з колегою вирішили не виділятися із загальної маси і замовили картоплю по-ірландськи (щось на кшталт картоплі фрі з часником і зеленню), Літній рататуй (тушковані овочі: баклажани, кабачки, помідори, все з грибами та зеленню), по шматочку філе хека з ананасами і пангасіуса з грибами, помідорами та сиром. Для смаку взяли по дві сирних та житньо-пшеничних з кунжутом палички. Коли приєдналася подруга «доправили» все піцою. Залили все великою кількістю квасу. Спека все ж таки! Загалом, на неповну сотню гривень ми втрьох наїлися вдосталь. Хоча вибір прохолоджуючих напоїв тут чималий: пиво, коктейлі, соки і навіть звичайно бутильована вода, яку можна набрати з кулєра у залі.
Обслуговування
Чесно зізнаємося: обслуговували нас менше часу, ніж ми визначалися зі стравами. Офіціантки довго розповідали що і з яких компонентів складається, що і до чого краще взяти. Єдина прикрість – страви підігрівають у мікрохвильовій печі. Добре, що коли ми прийшли, не було черги, а то довелося б чекати довго. Вже на виході ми помітили макет справжнього млина (очевидно, коли заходили, були надто голодні, щоб звернути на нього увагу) і надпис над барною стійкою «Старий млин», напевне, щоб відвідувачі бува не забули де вони смакують обідом чи відпочивають.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: