ye-logo.v1.2

Під пильним оком футбольних зірок хмельницьке «Динамо» програло

Спорт 2473
sunhome.ru
Фото: sunhome.ru

У третьому турі чемпіонату України з футболу у Другій лізі «Динамо» у Хмельницькому поступилося донецькому «Шахтарю-3».

Сьогоднішня гра між хмельницьким «Динамо» та донецьким «Шахтарем-3» зібрала у спортивному комплексі «Поділля» не лише простих вболівальників, але й відомих футбольних персон. Здавалося б, рядовий матч друголігових команд, проте на нього прийшли подивитися головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець, голкіпер багатьох вищолігових команд, а нині молодий «коуч» Олександр Гуменюк та півзахисник Євген Шмаков. До речі, тренують «Шахтар-3» титуловані Валерій Рудаков і Михайло Старостяк.
Зі стартовим свистком гру активніше розпочали «шахтарі» - і ініціативою володіли та й м’яч краще контролювали. Вони й створили перший небезпечний момент – Дмитро Мішенін прострілив, але Артуру Загорульку не вистачило сантиметрів аби дотягнутися до м’яча. Господарі відповіли своїм прострілом, який змарнував Олександр Лакуста. Далі було затишшя перед бурею. Під завісу першого тайму «гірники» мали забивати мінімум чотири м’яча, проте їх підвела реалізація. Голкіпер «Динамо» Дмитро Іванов парирував два удари свого тезки з «Шахтаря» Білонога, який пробивав з п’яти-семи метрів. Згодом хмельничан врятувала поперечина після удару зі штрафного Дмитра Скоблова. За пів хвилини все той же Скоблов не реалізував вихід на побачення із воротарем – Іванов парирував його удар.
На старті другого тайму наш страж воріт відбив постріл Дмитра Мішеніна на кутовий. Після розіграшу стандарту, м’яч опинився у Скоблова і той з-меж штрафного майданчика поцілив у правий кут воріт. Відновити паритет міг Максим Адаменко, але його удар зльоту «взяв» воротар. «Динамівці» почали більше володіти м’ячем та перегравати суперника на його половині поля, от тільки це результату не принесло. Попри те, що «Шахтар-3» часто збивався на сумбур та втрачав «смугастого», донеччани зуміли зберегти мінімальну перевагу і занесли до свого активу першу перемогу у сезоні.
Наступний свій матч хмельницьке «Динамо» проведе вдома – 3 серпня прийматиме овідіопольську команду «Реал Фарма».

«Динамо» - «Шахтар-3» 0:1
Гол: Скоблов 50.
«Динамо»: Іванов, Адаменко, Антонов, Данильченко (Марченко 65), Лакуста, Папірович, Плішка, Сабляш, Стретович (Мельник 63), Яровий (Сомов 52), Солонинко (Немитов 46).
«Шахтар-3»: Важинський, Акімов, Гончар, Загорулько (Ілюк 46), Іоша, Кольцов, Кравченко, Мішенін (Стефлюк 90+3), Русанов, Скоблов (Ковалець 73), Білоног (Олійник 64).
Попередження: Папірович 44 - Гончар 5, Кравченко 51, Кольцов 90+3.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую