ye-logo.v1.2

Михайло Старостяк: «У «Динамо» є потенціал»

Спорт 2481
shakhtar.com
Фото: shakhtar.com

Тренер донецького «Шахтаря-3» Михайло Старостяк залишився задоволений як діями своїх футболістів, так і загалом перемогою над хмельницьким «Динамо».

Михайле Володимировичу, важкою була дорога до Хмельницького?
Так. Такі переїзди важкі і хлопці на них багато сил витрачають. Навіть сьогодні по грі було видно, що у кінці матчу не вистачило кондицій.
Команда приїхала у день матчу?
Ні, ми приїхали за день до гри. Потренувалися, провели передігрове тренування. Ознайомилися із полем, до речі досить непогане. Перед матчем його ще підготували, «вкатали».
Чи задоволені діями своїх футболістів?
Загалом грою своїх хлопців задоволений, лише в кінці матчу нам не вистачило сил, почався сумбур. Коли забили гол, почали більше грати на втримання рахунку, що не можна було робити. Суперник цим скористався, «динамівці» організовували навали на наші ворота і почали виникати проблеми у захисті. А так, грою задоволений. Будемо працювати.
В атаці створили багато моментів, а реалізували лише один.
Ну реалізація у нас шкутильгає, але хлопців можна зрозуміти – вони ще молоді. У них ще все попереду. Звісно, хотілося б, щоб ті моменти, які створюємо, краще реалізовували.
Можете оцінити гру Ігоря Гончара та Кирила Ковальця?
Обоє непогано зіграли. Кирилу дещо важче було, адже він вийшов на заміну і потрібно було вливатися по ходу гри. А Ігор грав з самого початку і провів досить непоганий матч.
За віком і «Динамо», і «Шахтар» майже ровесники. Когось виокремили з хмельничан?
Є у вас непогані гравці. Ми, звичайно, більше слідкували за своїми, коли розбиратимемо гру на відео, то тоді вже придивлятимемося. У вас дещо старші футболісти, адже у нас хлопці 18-19 років. У «Динамо» є потенціал і, думаю, що від гри до гри будете прибавляти.
Ви весь матч провели на протилежній трибуні.
Після домашньої гри мене і оштрафували , і дискваліфікували. Трішки не стримався і висловив свою думку арбітру. Кожний тренер переживає за свою команду і в тих моментах, де суддя правий, нам здається навпаки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую