ye-logo.v1.2

Новий сезон театр Старицького розпочинає з новим керівництвом

Культура 3608
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

Художній керівник Анатолій Пундик розповів про зміни у закладі.

«Я знаю трупу давно, колись поставив тут виставу. Мене не раз запрошували працювати у театрі, але вирішив повернутися саме зараз — у найкритичніший момент, - розповідає новий художній керівник театру Анатолій Пундик. - Зараз патріотизм — це не вишиванку носити чи «Слава Україні» кричати, а кожному на своєму місці важко працювати».
«Останні чотири роки у театрі була маленька модель нашої держави, ним керували непрофесіонали. Сподіваюся, що новий сезон принесе багато цікавих режисерських та акторських робіт. А головне, що ми розпочинаємо його у спокої», - зазначив заслужений артист України Степан Бортнічук.
Нагадаємо, що у театрі ім. М. Старицького точився тривалий конфлікт між нині покійним директором Петром Данчуком та частиною акторів. Останні навіть оголошували голодування та наміри про самоспалення.
«Бензином, яким актори обіцяли себе спалити, тепер заправляється моя машина, - жартує Анатолій Пундик і додає серйозно: Тепер у нас спокій».


За його словами, театр зробив перший радикальний крок — скоротив штат, ліквідував усі непотрібні посади.
«Перестали красти — і в касі стало втричі більше грошей», - каже Анатолій Петрович.
За словами виконуючої обов'язки генерального директора театру Галини Шпулак, театр не лише виконує план, а й працює з прибутком.
Також керівництво планує здійснити реконструкцію малої сцени і перевести акторів на контрактну основу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую