ye-logo.v1.2

Жіночість та романтизм проти брутальності та войовничості на другому дні Proskurov Fashion Days

Культура 2566
Фото: Лена Лапина

Моделі та дизайнери «окупували» Хмельницький обласний художній музей.

Свої колекції другого дня представили дизайнери Natali Dudka (м. Хмельницький), KEKA’S (м. Одеса), Kateryna Karol (м. Львів), KASS (м. Київ). Першого дня, нагадаємо, моделі дефілювали у театрі ім. М. Старицького.

Представлені колекції – це не лише модний та оригінальний одяг, це ціла філософія. Творчий тандем Double Me, до прикладу, підтримує концепцію інтелектуального дизайну та екологічної моди. А дизайнер Natali DUDKA створює одяг, керуючись принципами чистоти форм і ліній. Каже, що не закриваєтсья в рамках тенденцій, не женеться за модою, хоча й відчуває її вплив, але при цьому створює свій настрій романтичного мінімалізму, індивідуальності і чистоти, жіночності та романтичності. Брутальності та войовничості з надлишком вистачає в нашому сьогоднішньому житті. У минулому Наталія Дудка працювала асистентом дизайнера у Вікторії Гресь та дизайнером марки Shako.
«Хотілося показати хмельничанам стиль, притаманний одеситам, — це щось яскраве і незвичне. Адже не потрібно носити чорне, тільки тому що надворі зима. У Хмельницькому багато красивих дівчат, хочеться, щоби вони виглядали трішки яскравіше», - розповідає засновник Odessa Fashion Day, власник торгової марки Keka’s Костянтин Леонтьєв.
Хтось прийшов сюди оцінити тенденції моди, хтось — просто побути у колі людей із різних сфер, яких об’єднує любов до моди.

«Я взагалі вперше на такому заході. Відкрив багато молодих талантів і був приємно вражений від професійного рівня їх майстерності”, - зізнається хмельничанин Ігор Даньков.
“Безперечно, Proskurov Fashion Days - це важлива подія в житті міста. Я прийшла на запрошення нашої колишньої студентки Наталі Дудки. Зустріла тут багато випускників ДНЗ “Подільський центр ПТО сфери послуг”. Приємно, що Наталі досягла такого успіху”, - каже Валентина Приходько.
“Мені однозначно сподобався захід, звісно, одні колекції були до вподоби більше, деякі менше. Та в кожного дизайнера є своя цікава особливість ”, - додає студентка Вікторія Петрова.

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую