ye-logo.v1.2

В останню путь десантника кам’янчани проводжали на колінах

Суспільство 4292
Фото: kam-pod.gov.ua

Вшанувати пам’ять земляка прийшли десятки небайдужих з оберемками квітів.

У Кам’янці-Подільському 22 лютого попрощалися із Валерієм Лізвінським - помічником командира аеромобільно-десантного батальйону з оперативного забезпечення 80-ї аеромобільної бригади. Десантник трагічно загинув на Сході України в районі донецького аеропорту.
Валерій Лізвінський народився 26 квітня 1966 року. 5 вересня 2014 року призваний Кам’янець-Подільським військомматом. З 28 листопада Валерій перебував у місті Костянтинівка Донецької області. На ротацію в аеропорт Донецька відбув 6 січня. Останній раз виходив на зв’язок 16 січня, розповів, що проти них використовують так звану “хімічну зброю”. А вже після 19 січня від чоловіка не було жодної звістки.
Провести “кіборга” в останню путь прийшли представники міської влади, голови громадських організацій, військові, небайдужі кам’янчани. За інформацією прес-служби міської ради, церемонія прощання відбулася в Будинку офіцерів. Проводжали кам’янчани військовослужбовця стоячи на колінах з оберемками квітів у руках.
Поховали Валерія Лізвінського на Алеї Слави. Організацію похорону взяла на себе міська рада. Посмертно Валерій нагороджений відзнакою міського голови “За заслуги перед міською громадою”.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую