ye-logo.v1.2

У центрі Хмельницького волонтери збирають кошти для бійців, продаючи «війну»

Допомога 3601
Волонтери продають речі зі Сходу та дитячі вироби, щоб допомогти бійцям
Волонтери продають речі зі Сходу та дитячі вироби, щоб допомогти бійцям. Фото: автора

На благодійному ярмарку можна придбати речі, які передали з передової військові, та фотографії з фронту.

Патріотичні сувеніри, речі військових, дитячі вироби ручної роботи, книги та прапори з фронту можна придбати сьогодні, 9 травня, у Хмельницькому. Представники благодійного фонду «Волонтери Поділля» влаштували в центрі міста ярмарок, а виручені кошти передадуть бійцям на передову.

«Ярмарок організували саме 9 травня, тому що святкується Перемога, до Вічного вогню на покладання квітів іде багато людей, які одночасно можуть допомогти військовим. Тут представлені вироби дітей з Хмельницького багатопрофільного ліцею №4, вони усе робили своїми руками. Також багато прапорів, які підписали діти зі Сходу, книги», - розповідає волонтер Ганна Греснюк.

За її словами, за кошти, виручені від продажу, планують закупити для 95-ї аеромобільної бригади навігатор та два планшети з доступом до Інтернету.

«Допомагати військовим стає все важче, люди збідніли, вони хочуть жити в мирі і спокої. Ярмарок ми організували для того, щоб людина, придбавши якусь річ, поставила її вдома як нагадування про війну. Це своєрідні пам’ятки того, що ми боремося», - каже волонтер.

Серед товару на ярмарку – шеврони хлопців, які були з ними на Сході, гільзи, фотографії, сигнальні ракети і навіть сухпайки. Люди охоче підходять, з цікавістю розглядають товар та купують сувеніри. Грошей зазвичай кидають у скриньку більше, ніж коштує покупка.

«Я на ярмарку купив вишитий рушничок. Допомагати армії намагаюсь завжди, як можу. А рушник поставлю в квартирі на згадку», - каже Олександр Ленський.

Благодійний ярмарок сьогодні триватиме до 17 години на вулиці Проскурівській (навпроти «Дитячого світу»), усі охочі зможуть придбати собі цікавий сувенір та допомогти нашим захисникам.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую