ye-logo.v1.2

Головний приз на конкурсі «Хмельницький крізь об‘єктив» дістався фотографу-аматору

Культура 4800

Також до Дня міста нагородили переможців дитячого фотоконкурсу «Світ очима дитини».

Напередодні Дня міста відбулося традиційне нагородження переможців фотоконкурсів «Хмельницький крізь об‘єктив», який проводиться 11-ий раз поспіль. Цьогоріч змагалися 30 учасників, які надіслали майже дві сотні фотографій на різну тематику, виконаних у різних жанрах: від портретів і пейзажів до репортажної та макрозйомки.


Фотографи представили різні жанри.

Крім краєвидів Хмельницького та облич його мешканців відвідувачі виставки, присвяченої конкурсу, побачили інші міста, наприклад, Київ часів Революції гідності. До речі, автор саме цих світлини, Микола Кулик, удостоївся найвищої нагороди – призу міського голови.


Репортажні фотографії революційних подій принесли Миколі Кулику перемогу.

Микола Кулик – підприємець та спортсмен, родом із Дунаївців, який зараз мешкає у Хмельницькому. Чоловік був на столичному Майдані практично весь час, і саме там захопився фотографією.
«Я – фотограф-аматор, до Майдану взагалі не фотографував, - розповідає Микола Кулик. - Тепер я постійно фотографую, наприклад, спортивні події, в яких беру участь, а я займаюся регбі, бігаю марафони, беру участь у велопробігах (до речі, пан Микола збирається брати участь у веломарафоні до Дня міста "Хмельницька сотка" – прим. авт.). Також люблю мандрувати і фотографувати у поїздках. Був за кордоном, об‘їздив Україну. З усіх обласних центрів не був лише у Луганську».


Інші місця у конкурсі розподілилися наступним чином. У номінації «Хмельницький репортер» переміг Олександр Савенко, який тогоріч здобув найвищу нагороду конкурсу, друге місце посіла Людмила Поторочина, третє – Катерина Пташник. У номінації «Ми – єдина Україна» перше місце за Сергієм Зиськом, друге – за Наталією Дмитрук, а третє – у Аліни Возної. У номінації «Вільна тема» журі визначило лише одного переможця, ним став Юрій Савін.


Сергій Зисько переміг у номінації "Ми - єдина Україна".

В Олександра Савенко - перше місце у номінації "Хмельницький фоторепортер".

Також у цей день свої нагороди отримали переможці фотоконкурсу «Світ очима дитини», який провели вчетверте. Приз міського голови отримала Анна Кулібаба, перше місце у категорії 12-15 років посів Владислав Лісовий, у категорії 15-18 років – Анастасія Венгер. Загалом у конкурсі дитячої фотографії взяло участь 34 юних фотографа. Деякі з них подавалися також і на «дорослий» конкурс «Хмельницький крізь об‘єктив», і навіть отримали призи, як от Катерина Пташник.
 

Катерина Пташник взяла участь одразу в двох фотоконкурсах.

Переможці та учасники конкурсу дитячої фотографії.

Учасники конкурсу презентували краєвиди не лише Хмельницького, а й інших міст.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую