ye-logo.v1.2

У Хмельницькому судили чергового мобілізованого

Кримінал 2675
Рішенням суду, мобілізованого заарештували на чотири місяці
Рішенням суду, мобілізованого заарештували на чотири місяці. Фото: колаж автора

Чоловіка звинуватили в самовільному залишенні військової частини.

Ще 22 червня з однієї з військових частин Хмельницького зник солдат, який проходив військову службу за призовом по мобілізації на особливий період. Командир взводу, в якому служив обвинувачуваний, зателефонував мобілізованому з вимогою повернутися до місце розташування військової частини, на що отримав відмову. Своє рішення мобілізований мотивував наявними проблемами здоров'я.

Другого вересня мобілізований повернувся до військової частини та був заарештований. У суді чоловік зізнався у скоєному порушенні та пояснив, що уевсь цей час він перебував за місцем постійного проживання, де займався особистими справами та проходив лікування в домашніх умовах.

Суд врахував усі обставини цієї справи. Зокрема і каяття підсудного, і те, що на його утриманні є неповнолітня дитина. Йому загрожувало від трьох до семи років позбавлення волі! Та рішенням Хмельницького міськрайонного суду його покарали чотирма місцями арешту.

Нагадаємо, що нещодавно Хмельницький міськрайонний суд розглянув подібну справу відносно мобілізованого старшого сержанта, який без дозволу командування військової частини 29 червня цього року самовільно залишив місце служби та по 17 серпня проводив свій службовий час на власний розсуд. Рішенням суду чоловіка позбавили волі на три роки з іспитовим терміном на рік.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую