ye-logo.v1.2

Хмельницька поліція не може підтвердити чи спростувати заяву херсонського ФК "Кристал"

Суспільство 3096
Партульні поліцейські ще не отримали скаргу від херсонського Кристалу. Принаймні, так говорять у поліції
Партульні поліцейські ще не отримали скаргу від херсонського Кристалу. Принаймні, так говорять у поліції. Фото: автора

Скандал, який вчора виник після футбольного матчу, має своє продовження.

 Після інциденту, який стався 3 вересня в Хмельницькому по завершенні футбольного матчу між місцевим "Поділлям" та херсонським "Кристалом", прес-аташе команди гостей Іван Антипенко розповів про реакцію клубу на те, що сталося.
"Клуб написав колективну заяву в хмельницьку поліцію про перевищення службових повноважень при застосуванні спецзасобів поліцейськими", - слова Антипенка наводить сайт ua.tribuna.com. Також, за словами Антипенка, гравець "Кристалу" Євген Фальковський був змушений звернутися до лікарні. У нього зафіксовано опік очей першого ступеня.
Утім, слова представника "Кристалу" в хмельницькій поліції не підтверджують, але і не спростовують. "Після того, як працівники поліції застосували спецзасоби, на місце виїхала моніторингова група, - каже прес-офіцер управління патрульної служби Хмельницького Роман Мартинюк. - Саме моніторингова група могла прийняти скаргу від команди. Але... ніякої заяви не поступало. Мені невідомо, куди поскаржилися гравці чи тренери "Кристалу". Можливо, в федерацію. Але поки що нам нічого невідомо про їхню скаргу. Щодо опіків очей в одного з гравців, то на стадіоні ніхто за медичною допомогою не звертався. Можливо, вже потім. Але поки в нас немає таких даних".
Нагадаємо, після матчу "Поділля" - "Кристал", який завершився з рахунком 1:1, у підтрибунному приміщенні, біля роздягалень команд, виникла штовханина між гравцями команд. Патрульним поліцейським, щоб розборонити футболістів, довелося застосувати сльозогінний газ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую