ye-logo.v1.2

Ялинка на хмельницькому майдані буде востаннє?

Суспільство 4913
Не виключено, що комунальники востаннє встановлюють каркас 26-метрової ялинки на майдані Незалежності, востаннє
Не виключено, що комунальники востаннє встановлюють каркас 26-метрової ялинки на майдані Незалежності, востаннє. Фото: автора

Комунальники почали монтувати 26-метровий металевий каркас, для складання новорічної красуні.

У Хмельницькому на майдані Незалежності почали встановлювати ялинку, яка, ймовірно, вже на наступні новорічні свята змінить «свою прописку».

«Ми хотіли ще цього року цю ялинку встановити біля кінотеатру імені Шевченка, - каже начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков. – Та, враховуючи те, що на майданчику перед кінотеатром лише нещодавно поклали плитку, а конструкція ялинки важить 12 тонн, вирішили поки цього не робити. Можливо, вже наступного року цю ялинку встановимо біля Шевченка».

Як і торік, біля ялинки на майдані не буде ніяких офіційних святкових заходів. Усе відбуватиметься біля кінотеатру імені Шевченка, де 19 грудня о 17.00 засяє головна новорічна красуня міста.

«Тепер на ній не буде старих лампочок, оскільки ми придбали нові гірлянди, - продовжує Артем Євгенійович. – Сподіваюся, ялинка біля к-ру Шевченка дуже сподобається хмельничанам та гостям міста».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую