ye-logo.v1.2

На Хмельниччину йдуть мокрий сніг з дощем

Суспільство 3351

У другій половині дня 13 січня та протягом доби 14 січня в області погіршиться погода: мокрий сніг з дощем, вранці та вдень 14 січня місцями сильні опади, поривчастий вітер, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу.

Служба автодоріг попереджає, що температура повітря підвищиться до 3 градусів морозу - 2 градусів тепла, а тому водіям варто бути особливо уважними.

“Зважайте, будь ласка, на обмеження швидкісних режимів, на які вказують попереджувальні знаки зимової тематики", — просять у відомстві і додають, що встановили їх, по всій дорожній мережі Хмельниччини, майже 1200 комплектів.

“Ожеледь на дорожньому покритті не можливо ліквідувати за лічені хвилини, адже потрібний час на обробку покриття піщано-соляними сумішами, час на те, щоб ця суміш спрацювала, тому Ваша безпека - це перш за все дотримання вимог та правил водіння на слизькій зимовій дорозі! Пам"ятайте, що причиною переважної більшості дорожньо-транспортних пригод є недотримання правил дорожнього руху, в першу чергу, перевищення водіями дозволеної швидкості, неуважність та необережність за кермом”, — попереджають дорожники.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую