ye-logo.v1.2

Смертельне ДТП з губернаторським джипом повісили на даішника

Суспільство 4138
За кермом «Тойоти» був не Хоптян
За кермом «Тойоти» був не Хоптян

Вінницька прокуратура з’ясувала непричетність Тернопільського губернатора Хоптяна до смертельного ДТП на Хмельниччині

Прокуратура Вінницької області заявляє, що голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян не причетний до ДТП, яке сталося 31 грудня 2011 року в Хмельницькій області за участю службового автомобіля. Про це повідомив заступник прокурора Вінницької області Володимир Сичук . "Проведеним досудовим слідством причетність голови Тернопільської ОДА до даної транспортної пригоди спростована", - сказав він. У той же час Сичук повідомив, що в ході досудового слідства встановлена причетність до скоєння ДТП начальника управління Державтоінспекції УМВС України в Тернопільській області, який знаходився за кермом автомобіля "Toyota Land Cruiser" (державний номерний знак ВО 5555 АР) і після скоєння ДТП залишив місце події - повідомляє ТСН

"Прокурором Вінницької області стосовно начальника УДАІ УМВС України в Тернопільській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - сказав заступник прокурора Вінницької області.

Нагадаємо, за інформацією тернопільських ЗМІ, 31 грудня ввечері, незадовго до святкування нового року на Хмельниччині сталося смертельне ДТП за участю автомобіля губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна.

Губернатор заперечував свою причетність до ДТП.
 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую