emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Вересня 2014 Сергій 1547

Хмельницька обласна організація Партії розвитку України не братиме участі в дострокових парламентських виборах

У цей економічно та політично важкий час проводити вибори нелогічно. Вони принесуть в Україну щонайменше півтори місяці безперервних образ, звинувачень, викривань, зрад, ситуативних союзів, безґлуздих конфліктів...

Для більшості амбітних новоявлених чи вже бувалих політиків відверті бойові дії не аргумент. Не аргумент і тисячі покладених людських життів. Не аргумент знищена економіка не лише двох областей і Криму, а й на межі виживання економіка всієї країни. Не аргумент вщент знищені зовнішньоекономічні зв’язки, заведені в глухий кут інвестиції.

Сьогодні нашим вибором має бути кропітка робота у встановленні миру в Україні! Якщо мир полягає у створенні дієздатної армії – то ми повинні всі гуртом створити свої збройні сили, аби вже жоден місцевий чи іноземний політик не зазіхав на цілісність нашої держави. Якщо мир буде полягати у веденні складних та тривалих переговорів – то ми повинні створити всі умови для міжрегіонального та міждержавного діалогу. Військовий конфлікт – непередбачуване явище. Ми не знаємо чи завжди буде спокій у нашому західному краї. Насамперед, маємо пильнувати і відслідковувати щонайменші ознаки війни чи терористичних проявів. І жодні вибори нам не повинні у цьому заважати.

Тому, Хмельницька обласна організація Партії розвитку України заявляє, що ми не об’єднуємося з іншими політичними партіями, не висуваємо своїх кандидатів, бо ми проходимо процес становлення, формування і розбудови.

Ми – нова політична сила з проєвропейським спрямуванням, з сучасними програмовими і статутними документами прагнемо МИРУ в Україні,спокою та розвитку. І якщо провести вибори сьогодні, в парламенті не буде представлений тимчасово окупований Крим, також ми ризикуємо, що без своїх реальних представників у Верховній Раді залишаться жителі двох великих регіонів країни – Донецької та Луганської областей. Тобто або цей парламент буде нелегітимним, або ж, провівши вибори, влада дасть зрозуміти, що державі ці території непотрібні. І як наслідок – невдоволення людей і знову позачергові вибори, які обходяться нам у сотні мільйонів гривень.

Позиція наша незмінна – вибори потрібно провести в мирний час. Адже про яке об’єктивне волевиявлення може йти мова, коли на деяких виборчих дільницях будуть стояти люди в балаклавах і зі зброєю в руках. Тому Хмельницька обласна організація Партії розвитку України не буде брати участь у цьогорічних виборах до Парламенту!

Основною метою політиків зараз має стояти встановлення МИРУ в Україні, об’єднання країни в єдине ціле та збереження цієї цілісності на всій території, але ніяк не передвиборча кампанія з мільйоном непотрібних обіцянок та піаром в зоні конфлікту.

https://www.facebook.com/rozvytokkhm/posts/300304720175065

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо