ye-logo.v1.2

Хмельницький танцювальний колектив привіз призові місця з конкурсу у столиці

Культура 3745
Фото: worldukraine.org

Днями у Києві відбувся III Міжнародний хореографічний конкурс «Магія танцю», у якому взяли участь близько 30 танцювальних колективів України.

Як повідомляє Хмельницька міська рада, народний художній колектив України ансамбль стилізованого бального танцю «Альборадо» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва став активним його учасником і переможцем. В номінації «Естрадний танець» у віковій категорії 10-13 років учасники колективу вибороли I місце за композицію «Весняна фантазія» і I місце за композицію «Різнокольорові парасольки».

Оцінювало конкурс високоповажне журі у складі провідних хореографів Києва і Харкова. Особливо хвилюючим для дітей було те, що оцінки оприлюднювались відразу і порадувало, що обидві композиції отримали найвищі бали фестивалю: «10» і «9». Організатори фестивалю, в особі керівника проекту Василини Ундалової, висловили подяку керівнику колективу «Альборадо» Наталії Мильниковій за чудовий артистизм і високий професіоналізм танцювального колективу.

Потужною підтримкою виступу вихованців ансамблю «Альборадо» стала присутність на конкурсі їхніх батьків, і це не залишилось поза увагою оргкомітету. Батьки вихованців Народного художнього колективу України ансамблю стилізованого бального танцю «Альборадо» отримали подяку за підтримку колективу і як найактивніші вболівальники фестивалю. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую