ye-logo.v1.2

Переможиця "Євробачення" виступить у Кам'янці-Подільському в Новорічну ніч

Культура 2329
Фото: telekritika.ua

Мер Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич розповів про про сюрприз для городян.

"Днями мав телефонну розмову з депутатом ВР Володимиром Мельниченком, серед ряду питань, що обговорювались мали й мову щодо зустрічі Нового року. Уже традиційним є те, що з 31 на 1 січня о 2.00 ми приєднуємося до загальноміського гуляння і радіємо разом з усією громадою нашого міста зустрічі Нового року. Цього річ, вирішили цей захід зробити більш цікавішим, навіть трішки неординарним і запросити до Кам’янця цьогорічну переможницю "Дитячого Євробачення» Анастасію Петрик", - передає слова міського голови Кам'янець-Подільська міська рада.

Довідково:
Анастасія Петрик отримала більшість максимальних балів від країн-учасниць (138 балів) дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2012". Друге місце посіла Грузія, третє - Вірменія.

Усього в пісенному конкурсі взяли участь 12 країн: Білорусь, Швеція, Азербайджан, Бельгія, Росія, Ізраїль, Албанія, Вірменія, Україна, Грузія, Молдова, Нідерланди. Нашу країну в цьому році представляла Анастасія Петрик з піснею "Небо".

Анастасія Петрик народилася 4 травня 2002 року в с. Нерубайське, Одеська область, Україна. Старша сестра Вікторія (народилася 21 травня 1997 року) вже встигла зайняти друге місце на дитячому конкурсі "Євробачення-2008". Вперше про Настю заговорили, коли вона виступила на телевізійному шоу "Україна має талант", відбірковий тур якого проходив в Одесі. Успішно виступала на кількох дитячих музичних конкурсах: "Дитяча Нова Хвиля" (1-е місце; Артек, серпень 2010), "Молода Галичина" (1-е місце), "Чорноморські ігри" (2-е місце). Володіє не по-дитячому дорослим джазовим вокалом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую