ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині відремонтували клуб

Культура 2397
На відкритті оновленого клубу.
На відкритті оновленого клубу.. Фото: adm.km.ua

Знакова подія для культурного життя Дунаєвецької району відбулася в селі Рахнівка.

Тут відбулись урочистості з нагоди відкриття відремонтованого сільського клубу.
Рахнівчани давно мріяли реконструювати приміщення закладу культури, але не вистачало ресурсів.
Як повідомляє Хмельницька ОДА, цього року з ініціативи сільського голови Надії Слюсарчик, небайдужих керівників сільськогосподарських підприємств, які орендують землі на території Рахнівської сільської ради (Валерія Кучерявого, Костянтина Іванова, Руслана Петльованого), та всіх жителів населеного пункту у селі з’явився новий клуб.
Дунаєвецька райдержадміністрація та районна рада виділили кошти на обладнання нового глядацького залу.
Заступник голови адміністрації Микола Яковенко передав рахнівчанам найщиріші вітання від очільника району Юрія Кучерявого, привітав з Різдвяними та Новорічними святами і побажав усім добра, благополуччя та подальших гарних справ задля розвитку територіальної громади.
«Хай буде духовна та культурна єдність між усіма жителями нашого краю, а віра в майбутнє України та Дунаєвеччини примножиться успіхами та добрими справами», - сказав Микола Володимирович.
Добрі та щирі вітання учасникам святкового зібрання адресувала голова районної ради Тетяна Панасевич. Вона відмітила позитивну роботу Рахнівської сільської ради щодо розвитку території та зазначила, що, з відкриттям нового клубу, село ще більше оживе, а його культурне життя наповниться новим змістом.
Людей, котрі проявили найбільш активну громадську позицію щодо проведення ремонту клубу нагородили спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
На святкуванні, з подякую, згадали і народного депутата Олександра Герегу, який, цьогоріч, багато зробив для благоустрою села та проведення ремонту приміщення сільського клубу, безпосередньо. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую