ye-logo.v1.2

І математики пишуть вірші

Культура 4376
Фото: khmelnytsky.com

Днями Марія Будзінська, яка майже 30 років працює вчителем математики в навчально-виховному об’єднанні №5 ім. Сергія Єфремова, презентувала збірку віршів для дітей.

Для авторки це вже сьоме за ліком видання. Книжечка має назву "Сонечко, Сонечко, посвіти!", адресована вона зовсім юним читачам.  Про це повідомляє хмельницька міська рада.
Вірші про природу, тварин та школярів зайняли більше ніж п’ятдесят сторінок. Має збірка й ілюстрації. Вийшло видання незначним накладом. Однак, поетеса сподівається, що за допомогою спонсорів їй таки вдасться видати збірку дитячих віршів набагато більшим тиражем. Марія Будзінська презентувала видання юним читачам. Діти до цієї події вивчили низку віршів. Крім того, проілюстрували їх власними малюнками. А викладач музики НВО №5 Віра Киба до одного з віршів написала музику.
"Перш за все я хотіла показати дітям, який прекрасний світ нас оточує. Природа нашого українського краю. Показати нашим дітям, що наша країна – особлива країна", розповіла поетеса.
Марія Іванівна вперше почала римувати у дитинстві. Тоді своєму захопленню особливого значення не надавала. Серйозно підійшла до справи у 90-му році. Тоді і побачили світ її перші збірки. Наразі поетеса працює над своєю черговою книгою. А декілька років тому Марія Іванівна приєдналася до спілки майстрів пера "Поділля". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую