ye-logo.v1.2

Танець від душі

Культура 10694
Фото: pedpresa.com

Розкрити свої творчі можливості підопічним “Родинного затишку” допомогло свято танцю.

Яскраве і незабутне свято танцю пройшло днями в Центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю “Родинний затишок”.  Про це інформує Хмельницька міська рада.
Давні друзі Центру - студенти-волонтери Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії разом із фахівцями та підопічними соціального закладу підготували колоритні танцювальні номери, адаптовані відповідно до можливостей молодих людей з особливими потребами.
Концертно-розважальну програму розпочали з вічно-молодого віденського вальсу, який не лише танцюють, але й грають та слухають. У репертуарі були представлені також танок з неперевершеною назвою та глибоким змістом «Намалюю мрію» та запальна, рухлива «Макарена».
Несподіваним подарунком для усіх присутніх на святі став таночок-каламбур у виконанні студентів-волонтерів «Кольори весни».
За гарною традицією, натхнення, терпіння та жаги до життя побажала усім директор Центру Антоніна Корчинська.
Захід продовжила святкова дискотека, в якій взяли активну участь не лише підопічні закладу, але й студенти-волонтери.
На останок активісти волонтерського руху Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії побажали усім присутнім розкривати свої творчі можливості не лише у танці, а підопічним Центру вручили альбоми та олівці, для подальших творчих звершень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую