ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському на ці вихідні відкриють туристичний сезон. Обіцяють сюрпризи

Культура 2838
Фото: надане читачами

19-21 квітня у Кам’янці-Подільському відбуватиметься традиційне «Відкриття туристичного сезону».

У місті вже ведеться масштабна підготовка. Організатори обіцяють розгорнути на території Старої фортеці туристичну виставку «Перлини Західної України», у якій будуть представлені кращі замки регіону.
Туристів і жителів міста запрошують на відкриття нових туристичних продуктів «Весна в Ботанічному саду», «Лондонський DOUBLE-DEKER», виставок унікальних колекцій «Подільська люлька», «Комплекс оборонних та гідротехнічних споруд ХV-XIX ст.».
У день офіційного відкриття туристичного сезону – 20 квітня – на площі Польський ринок 150 юних музикантів із парадом оркестрів духової музикиспробують встановити рекорд і увійти до Книги рекордів України. Танцями запалюватиме молодіжне шоу «Plaza DENZ-Ратуша», під час якого понад 500 юнаків та дівчат вітатимуть під запальну музику туристів.
Фестиваль «Весільна фортеця» презентує унікальну благодійну акцію «Палаючі серця».
У небо над Кам’янцем одночасно піднімуться тисячі ліхтариків, які нестимуть ще й світло добра. Кошти від продажу ліхтариків будуть перераховані у благодійний фонд «Шанс» для допомоги дітям з особливими потребами.
До святкового дійства, за інформацією читачів, які прислали фото у рубрику «НарКор» Стара Фортеця вже виграє кольоровими вогнями.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую