ye-logo.v1.2

Хмельницький, що ви з нами робите?

Культура 3686

Щоразу запитував керівник симфонічного оркестру «Brevis» Геннадій Фіськов, коли публіка вибухала гучними оплесками.

Триб’ют-концерт «Музика Сердець. Рок-легенди» у виконанні симфонічного рок-оркестру BREVIS зібрав аншлаг у обласному музично-драматичному театрі ім. Старицького вчора, 14 листопада. Квитки розмітали з шаленою швидкістю і перед самим концертом можна було «вихопити» лише місця на додаткових стільцях, яких у залі понаставляли на кожному вільному місці. 
З перших акордів оркестр «запалював» так, що здавалося, не залишилося нікого у залі, хто байдуже спостерігав би за тим, як деригент «вишивав» не лише палочкою, але й танцями. Публіка ж шаленіла від всесвітньовідомих рок-хітів у виконанні симфонічного оркестру, підспівувала, витанцьовувала, а коли дізналася, що у гітариста День народження – весь зал хором заспівав «Happy Birthday to You».
Феєрія музики, яка була того вечора на сцені театру – це органічне поєднання роботи симфонічного оркестру, рок-музикантів та талановитих вокалістів. Неординарне звучання хітів легендарних рок гуртів та виконавців: AC/DC, Deep Purple, Aerosmith, Metallica, Nirvana, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, Bon Jovi, Michael Jackson тощо.
На сцені - скрипки, які створювали то мінорний, то мажорний настрій, рвали то струни душі, то горлянки глядачів, які підспівували і кричали «Браво!». Баси, які виривали свідомість і перевертали заскорублий світ із ніг на голову, і навпаки. Контрабас, який заповнював усі, навіть найменші часточки простору, як зовні так і в середині, десь аж у глибинах душі, щоб витіснити звідти усі думки, які не про музику. Витіснити усі, навіть найдрібніші спогади про важкий робочий день, «намотані» кілометри, про суд і лікарні, про держустанови і негаразди, які наповнювали минулий день. Той день, спогади про який вщент розбив барабанщик шаленими ритмами і віртуозною грою. Уся втома, наче за помахом палочки деригента, кудись зникла. Адже кожна пісня – це відомий хіт, який переносив з одного часу, місця і настрою, в інші, як тільки змінювалася мелодія.
Двічі «на біс», кільканадцять хвилин безперервних овацій і сотні «Браво!» - так закінчився концерт, щоб, як пообіцяв керівник оркестру, повернутися знову. З новою программою, хітами і емоціями, бо «The Show Must Go On»…шоу повинно продовжуватися…

Довідка: Симфонічний рок-оркестр «BREVIS» створений в Рівному у 2004 році. Репертуар колективу це справжній ексклюзив – симфонічне виконання творів рок-гуртів та рок-виконавців! Музичне шоу – концерт, що складається з оркестрових, вокальних та естрадно балетних номерів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую