ye-logo.v1.2

Подорожувати Хмельниччиною тепер можна у головоломках

Культура 2133
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Сьогодні, 28 листопада відбулась презентація збірки-путівника.

 Сьогодні в обласному краєзнавчому музеї відбулась презентація збірки авторських головоломок з історії та сьогодення Хмельницької області “Подорож Хмельниччиною у головоломках”. Видання адресоване дітям різних категорій шкільного віку, а також стане цікавим вчителям загальноосвітніх шкіл, керівникам краєзнавчих гуртків, батькам та усім охочим, хто буде мати бажання подорожувати Хмельниччиною мовою головоломок.
Усі присутні на презентації гості, а зібралося їх чимало, мали можливість здійснити коротку подорож разом із туристом Гешею - головним персонажем, який подорожує сторінками книжки. Гортаючи путівник можна відвідати фортеці, замки, палаци Хмельниччини; побувати на лицарських турнірах; познайомитися з видатними постатями нашого краю.
“Працювати над втіленням книжки було дуже цікаво, - розповідає автор Неллі Мальована. - А головне, що книжка буде цікава не тільки малечі, а й дорослим”.
Сама авторка вже має певні замальовки для продовження так званої серії, адже це вже друга книжка у вигляді головоломок. Перша вийшла до 580-річчя нашого міста і “водила” маршрутами Хмельницького та Проскурова.
“Маю надію, що у майбутньому буде ще не одна така книжка, - завершує авторка. - До прикладу, вже є кілька ідей для маршрутів по Львову.
Книжку “Подорож Хмельниччиною у головоломках” можна придбати у Хмельницькому краєзнавчому музеї, що на вулиці Подільській,12.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую