ye-logo.v1.2

Перший млинець гливкий

Культура 1759

«Динамо-Хмельницький» дебютувало в другій лізі поразкою

Четвертого квітня хмельницький футбольний клуб «Динамо» продовжив розпочате ще «Поділлям» змагання в другій лізі групи «А» матчем у Києві проти столичного ЦСКА. Однак вдало стартувати в поєдинку проти претендента на підвищення в класі не вдалося.
ЦСКА, який в першому колі переміг «Поділля» у Хмельницькому з рахунком 3:1, цієї зими значно підсилив склад. А тому матч для новоствореного «Динамо», яке лише місяць тому розпочало підготовку до змагань, обіцяв стати надважким. Тим паче, що у «динамівців», на відміну від армійців, навіть немає нормального поля для тренувань. А тому підготовка до поєдинку відбувалася в селі Давидківці Хмельницького району, де підготуватися до матчу просто неможливо. Із «горбатого» поля хмельничани вийшли в столиці на рівнесенький синтетичний майданчик, на якому жодного горба – грай у задоволення.
«Задоволення» від нормального поля у «Динамо» пропало дуже швидко. Костянтин Бабіч, який ще зовсім нещодавно грав у вищій та першій лігах, вже на 22 хвилині матчу забив гол у ворота Василя Козіброди, новачка «Динамо» з рівненського «Вересу». Другий момент ЦСКА у матчі теж став гольовим – цього разу на 42 хвилині відзначився Олександр Крохмалюк, екс-гравець чернівецької «Буковини».
Після перерви головний тренер хмельничан Володимир Рева вніс деякі корективи, які ледве не принесли бажаний результат. Зокрема, Євген Нікітін, який на 55 хвилині замінив Олексія Колесникова, пожвавив гру «Динамо» у нападі. Щоправда, на той момент рахунок вже був 3:0. Нікітіну вдалося вразити ворота ЦСКА, але арбітр не зарахував гол, вгледівши «офсайд». Мав Євген і шанс відзначитися, коли вийшов сам на сам із голкіпером, але не реалізував його. А наприкінці матчу «заробив» небезпечний штрафний, який теж не призвів до взяття воріт суперника.
Отож після 22 турів, «Динамо-Хмельницький» залишилося на 15 місці в турнірній таблиці, відстаючи від білоцерківської «Росі», яка розташувалася на 14 сходинці, на два очка.
11 квітня в Хмельницькому «Динамо» проведе свій перший домашній матч. Суперником хмельничан стане друга команда ліги – тернопільська «Нива». Початок гри о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую