ye-logo.v1.2

У Хмельницькому учасникам АТО покажуть театральний перформанс “RеУкрНація”

Культура 2018
Для хмельницьких учасників АТО покажуть благодійний перформанс
Для хмельницьких учасників АТО покажуть благодійний перформанс. Фото: concert.ua

Благодійна вистава присвячена річниці Революції Гідності та Дню Збройних Сил України.

Виставу “REУКРНАЦІЯ. Перезавантаження нації” покажуть київські театрали разом з музичним гуртом “СКАЙ” у хмельницькому театрі імені Старицького вже у цю суботу. Для учасників АТО та їх сімей перформанс буде безкоштовним. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької ОДА.

Проект створено Київським суспільним театром «Образ» за участі групи «СКАЙ».

У Хмельницькому прем'єра перформансу відбудеться 5 грудня в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького. Початок о 19.00.

Довідка: «REУКРНАЦІЯ» - це сучасний мультижанровий перформанс, який мовою театру – через поезію, прозу, відео, музику, танець, говорить про одне – Єдину Україну. Формат проекту дозволяє зруйнувати шаблони сприйняття класичної поезії та прози, зробити їх більш об’ємними завдяки відеосупроводу. А музика та сучасний танець наповнюють виставу виразністю та чуттєвістю. Літературні твори, представлені в проекті, написані переважно вітчизняними авторами українською та російською мовами – з часів Тараса Шевченка і до наших днів. Палітра тематики різнобарвна: кохання, війна, еміграція, материнство, патріотизм, духовність, національне самоусвідомлення в цілому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую