ye-logo.v1.2

Cтартував мистецький проект «РокПростір»

Культура 2701

У першому концерті в рамках всеукраїнського рокфестивалю «РокПростір» виступили чотири цікавих рокгуртів зі всієї України.

У міському будинку культури знову рокпоседеньки. Від легковажного та ритмічного поппанку від гурту «2.5.5.» до енергійного «модерного металу» від гурту «Кармакома», як то кажуть на будьякий смак. Умовою виступу гуртів на фестивалі була наявність україномовного матеріалу та власного інноваційного стилю виконання, що дало б поштовх до творчих експериментів наших, місцевих гуртів. Відкривали сезон “DK,DANCE” з міста Суми, які грають у стилі “український рок”. А ще були “КАРМАКОМА” з Хмельницького та «Порцеляна» з Козятина. На десерт залишився хмельницький гурт “Бензопілін, який вже відомий багатьом поціновувачам жанру.

Отож початок був вдалим. Але це ще не все! Концерти у форматі фестивалю “аля обмін музичним досвідом” між виконавцями з різних міст, молодими й перспективними, продовжаться. Ще тричі у цьому сезоні запрошуватимемо гостей на «РокПростір» приблизно кожні три місяці. То ж готуйте вуха, незабаром нова хвиля альтернативної музики!

Сергій ЩЕРБАНЮК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую