ye-logo.v1.2

Сільський будинок культури Шепетівського району став кращим в Україні

Культура 6095
 Будинок культури у селі Чотирбоки визнали кращим в Україні
Будинок культури у селі Чотирбоки визнали кращим в Україні. Фото: panoramio.com

Заклад визнали кращим на Всеукраїнському огляді-конкурсі клубних закладів у сільській місцевості.

Упродовж 2016 року в Україні проводився огляд-конкурс клубних закладів у сільській місцевості. Такий огляд-конкурс проводиться раз на два роки, і за результатами цьогорічного, переможцем став Чотирбоківський сільський будинок культури Шепетівського району.

У заключному етапі участь брали 22 сільські клубні заклади з 18 регіонів України.

Їх оцінювали за організацією культурно-дозвіллєвої роботи, зокрема для дітей та молоді, розвитком матеріально-технічної бази закладу, впровадженням нових культурно-творчих ініціатив і господарської самостійності, реалізацією найцікавіших творчих проектів, а також розвитком усіх видів і жанрів аматорського мистецтва, традиційної культури, української обрядовості, народних промислів та ремесел.

Відтак, за підсумками засідання, журі присудило перемогу Чотирбоківському сільському Будинку культури з Шепетівського району.

Крім того, два других місця посіли Вільшанський сільський будинок культури (Дергачівського району Харківської області) і клуб села Мала Любаша (Костопільського району Рівненської області). А три третіх – Обортнівський сільський будинок культури (Сватівського району Луганської області), Скибівщинський сільський клуб (Великобагачанського району Полтавської області) і Малосамбірський сільський будинок культури (Конотопського району Сумської області).

Дипломи і відомчі нагороди переможці отримають, щоправда, у березні. Про це зазначено у положенні конкурсу. І тоді нагородження відбудеться з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую