ye-logo.v1.2

«Сонце», музика і драйв: «Антитіла» привезли у Хмельницький новий альбом

Культура 3024

Концерт відбувся в обласній філармонії.

Учора, 1 квітня, у хмельницькій філармонії відбувся сольний концерт українського гурту «Антитіла». Музиканти презентували дев’ять нових пісень із альбому «Сонце». Крім того, зі сцени прозвучали й інші, відомі фанатам композиції.

«Ми приїхали з дуже гарною метою. Для вас, для красивих людей, ми превезли «Сонце» - наш новий альбом. Зіграємо його повністю, і не лише його. Багато пісень заспіваємо з попередніх платівок», - розповів лідер гурту Тарас Тополя зі сцени.

Нові пісні гурту відразу запали у душу фанатам. Це підтверджувала реакція залу. Приблизно середина концерту мала ліричну і, навіть, сумні моменти. Гурт виконав кілька повільних і серозних композицій, одна з який присвячена військовим, тим, хто зараз перебуває у зоні АТО і ти, хто звідти не повернувся.

Продовжили коцерт вибуховими і танцювальними хітами. Додамо, що зал обласої філармонії був майже повним. Глядачі просто не могли встидіти на місцях. Хтось виходив у прохід, хтось танцював з місця. Драйвом і шаленними емоціями завершився концерт.

"Антитіла" не виступали у Хмельницькому три роки

«Сольний концерт, з потужним звуком, у форматі open-eir, відбудеться 25 травня у Києві. Всіх запрошуємо. Наш тур майже добігає до кінця, ще попереду 6 міст і у кожному записуємо привітання для всієї України. Не буде виключенням і Хмельницький», - зазначив Тарас Тополя.

У альбом "Сонце" входить пісня з однойменною назвою

Разом із залом музиканти викрикували: «Розбудили ціле місто. «Сонце», музика, Хмельницький». Усе це зафільмували на відео.

Тур містами України добігає кінця

Додамо, що «Антитіла» встигли побувавати із концертами у кількох райцентрах області. А у Хмельницькому та Кам'янці-Подільському навіть спілкувалися на окремо організованих тематичних зустрічах із студентами.


«Сонце», музика і драйв: «Антитіла» привезли у... YeUa

Музиканти зіграли відомі фанатам пісні

Після концерту всі мали можливість отримати автограф


У Хмельницькому "Антитіла" підірвали зал YeUa

Український гурт запалив хмельницьку публіку


Гурт "Антитіла" виступив у Хмельницькому YeUa


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую