ye-logo.v1.2

«Євробачення-2017»: Марина Круть розповіла, як гурт O.Torvald відреагував на кавер-версію їхньої пісні

Культура 4398
Хмельничанка Марина Круть разом із киянином Ярославом Джусем випустили кавер-версію на пісню Time
Хмельничанка Марина Круть разом із киянином Ярославом Джусем випустили кавер-версію на пісню Time. Фото: facebook.com/Yaroslav.Dzhus

Хмельницька бандуристка з київськими колегами випустила кліп на пісню «Time», з якою український гурт O.Torvald виступить на «Євробаченні».

«Разом із колегами-бандуристами з «Bandura Style» вирішили об’єднатися та зробити кавер-весрію на пісню хлопців із O.Torvald, з якою вони виступатимуть від України на «Євробаченні», - каже хмельничанка Марина Круть. - Ідейником та режисером стала Оксана Боровець. А пісню «Time» разом зі мною виконав Ярослав Джусь. Оператором був молодий талановитий хмельничанин Ілля Сухий».

За словами Марини, в такий спосіб вони просто хотіли підтримати українських хлопців на «Євробаченні». «І їм наша лаунж-версія сподобалася, - сказала бандуристка в розмові з журналістом сайту «Є». - Чи будемо ми надалі щось подібне робити, поки не знаю. Все може бути, але про таке поки не думала».

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич, після того як вийшов кліп з кавер-версію бандуристів, написав на своїй сторінці в «Фейсбуці»: «Нереально круто! Все, і музично і візуально! Дякую велике!». Нереально крутим кавер назвали роботу й в самому гурті.

«Мене часто запитують, чому я не беру участь у відборі на «Євробачення», - зазнається Марина Круть. - Чесно? Не знаю. Я, мабуть, подумаю над цим. Побачимо, як складуться зорі».

Нагадаємо, фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017» пройде в Києві 13 травня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую