ye-logo.v1.2

На фестивалі «Respublica» після дворічної перерви виступить відомий український гурт

Культура 2653
Після перерви «Юркеш» зіграє на фестивалі «Respublica»
Після перерви «Юркеш» зіграє на фестивалі «Respublica». Фото: з офіційної сторінки фестивалю у «Facebook»

На сцені фестивалю заспіває і «затанцює менуети» гурт «Юркеш».

У 2014році через події на Донбасi гурт «Юркеш» повністю відмовився від гастролей. Фронт-мен гурту Юрій Юрченко пояснював це тим, що «просто не зміг би співати під час війни». Але тепер «Юркеш» знову повертається на сцену – гурт виступлять на фестивалі «Respublica» у Кам’янці-Подільському.

«Юрко Юрченко та гурт "Юркеш" розпочнуть свою тріумфальну ходу, своє легендарне повернення саме з фестивалю " Respublica ". Нова програма та старі, перевірені часом хіти, виконані у важкій, доволі незвичній, але від того ще більш цікавій формі, порадують старих фанів і нових оцінювачів» - кажуть організатори.

«Йолочка зажгись», «Менуети», «Мундіаль», «Ой», «Бурки чи ботінки», «Ме-Чемпеоне» - ці та інші пісні можна буде почути вже 1-3 вересня на фестивалі у Кам’янці-Подільському.

«Юркеш» виступить на головній сцені фестивалю. Фото: з офіційної сторінки гурту у «Facebook»

Довідка: У 1997 році Юрій Нечистяк, більш відомий як Юрко Юрченко, на фестивалі «Таврійські Ігри» здобув премію «Золота Жар-птиця» у номінації «Відкриття року». У 2004 році він заснував гурт «Юркеш», з яким вперше виступив на всеукраїнському відбірковому турі «Євробачення-2005». Наразі гурт має три альбоми: «Ой», «Менуети Тюльпани в целАфані» і «КАрАлі КАрпАрАтівАв». А пісні Юрія Юрченка виконують Філіп Кіркоров, «Неангели», Вєрка Сердючка, Лоліта, Марія Яремчук, Віталій та Світлана Білоножко та ін. У 2013 році пісня «Я», слова і музику до якої написав Юрій Юрченко, у виконані співачки Лоліти отримала диплом престижної премії «Золотой Граммофон» та телевізійного фестивалю «Пісня року». А у 2017 році найпопулярніша пісня гурту, «Менуети», прозвучала у супер-фіналі шоу «Голос країни», у виконанні Потапа та Інгрет Костенко.

Цього року «RespublicaFest» відбудеться уже всьоме і триватиме три дні – з 1 по 3 вересня. Також відомо, що першими учасниками фестивалю є:

  • головна сцена – «Beissoul & Einius, «ANACONDAZ, «JINJER, «ДайДарогу!, «Yurcash, «DETACH, «Один в каное, «Vivienne Mort, «ПОРНОФИЛЬМЫ, «SPACE OF VARIATIONS, «Без Обмежень, «Жадан і Собаки, «СТЕП, «Чумацький Шлях»;
  • арт-двір – «YARMAK», «Антоха МС», «PANIVALKOVA», «Рэспубліка Паліна», «Small Depo», «The HYPNOTUNEZ», «Leo Mantis, «PATSYKI Z FRANEKA», «Олексій Дьячков»;
  • тунель – «1914», «Sectorial, «СЕПТА».

Квитки на фестиваль «Respublica» можна придбати на сайті «Сoncert.ua». Їх вартість – 400 гривень. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую