ye-logo.v1.2

Оголене тіло жінки, як витвір мистецтва: у Хмельницькому представили фотовиставку у стилі Ню

Культура 5137
Фото виконані в унікальній техніці ручного друку
Фото виконані в унікальній техніці ручного друку. Фото: автора

Автор виставки - львів'янин Олег Огородник.

Сьогодні, 13 липня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували виставку “Nude by OGO OLE”, присвячену красі жіночого тіла. У експозиції - 43 світлини, виконані в унікальних техніках ручного друку, які були поширені у кінці 19 століття. Автор - Олег Огородник, - живе і працює у Львові, є Заслуженим художник Міжнародної федерації фотомистецтва (ЕФІАП), лауреатом багатьох міжнародних та всеукраїнських виставок.

На жаль, сам автор на відкриття виставки не прийшов. Як повідомив директор музею-студії фотомистецтва Костянтин Жданов, фотограф запізнився на поїзд.

"Сьогодні ми відкиваємо виставку у стилі Ню. Вона присвячена жіночому тілу, його красі. Представлені роботи з плівкової фотографії, тобто з негативу, виконані у техніках кінця 19 століття. Автор васноруч виготовляє папір, на якому відтворюються потім робота з негативу. У технічному сенсі зробити два однакових відбитки неможливо, кожен кадр єдиний", - зазначив Костянтин Жданов.

За його словами, це вже третя виставка автора у Хмельницькому. У ній представлено 43 унікальних роботи, які показуватимуть хмельничанам упродовж місяця.

На виставці представили 43 роботи

"Я давно знайомий з автором", - розповідає фотограф Олександр Солєнцов, - він займається не тільки такою фотографією, любить репортажні світлини. Сьогодні представлений лише один із аспектів його творчості. Але це і є справжня фотографія. До неї можна по-різному ставитись. Роботи не всюди однаково сприймаються".

На фото - оголені жінки

Виставку “Nude by OGO OLE” можна переглянути у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (адреса вулиця Проскурівська, 56) до 10 серпня. 

Виставка триватиме упродовж місяця

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую