ye-logo.v1.2

Через негоду аніме просто неба у Хмельницькому покажуть в «Мультиплексі»

Культура 2876
Не зважаючи на негоду, аніме у Хмельницькому покажуть
Не зважаючи на негоду, аніме у Хмельницькому покажуть. Фото: smgqw.cn

Перед переглядом проведуть експрес-урок з японської.

Дні Японії у Хмельницькому мали відкрити показом анімаційного фільму «Мандрівний замок» режисера Міядзакі Хаяо, якого ще називають азійським Волтом Діснеєм. Та Ольга Нагорна, координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить», повідомила, що негода змінила плани і показ аніме довелося перенести. Тепер «Мандрівний замок» покажуть не просто неба у дендропарку «Поділля», а в кінотеатрі «Мультиплекс» (ТЦ «Оазис»). Показ розпочнеться о 19:30 годині, і перед ним, як і обіцяли, японець проведе для присутніх експрес-урок японської мови.

Щодо самого мультфільму, то його зняли за мотивами однойменного казкового роману Діани Вінн Джонс, у якому зла відьма заточила 18-річну Софі в тіло старої. У пошуках того, хто допоможе їй повернутися до свого вигляду, Софі познайомилася з могутнім чарівником Хаулом і його демоном Кальцифером. Останній зобов’язаний служити за таємним договором, умови якого він не може розголошувати. Відтак дівчина і демон вирішують допомогти один одному позбутися злих чар...

Це дуже цікава історія, тож мультфільм сподобається, як дітям, так і дорослим.

«Мандрівний замок» покажуть сьогодні, 28 липня, у кінотеатрі «Мультиплекс» (ТЦ «Оазис», вул. Степана Бандери, 2а). Вхід – безкоштовний.

Читайте також: Як провести вечір п'ятниці і вихідні 29-30 липня у Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую