ye-logo.v1.2

До Дня Японії у Хмельницькому просто неба покажуть аніме

Суспільство 2490
Просто неба покажуть аніме
Просто неба покажуть аніме. Фото: з архіву

Перед переглядом проведуть експрес-урок з японської.

У п'ятницю, 28 липня, хмельничан запрошують у дендропарк «Поділля» на перегляд анімаційного фільму "Мандрівний замок". Показ аніме просто неба ініціює соціальна ініціатива УГКЦ "Хтось не зробить!". Таким чином, організатори хочуть долучитися до відзначення Днів Японії у Хмельницькому.

“Ми щоп'ятниці організовуємо перегляди кінофільмів під відкритим небом у парку. Цього разу вирішили долучитися до святкування Днів Японії і показати аніме. Будемо дивитись анімаційний фільм "Мандрівний замок", режисер - Міядзакі Хаяо, його ще називають азійським Волтом Діснеєм. Залучаємо наших партнерів, мовну школу “ОЛА”. Перед показом японець проведе експрес-урок японської мови”, - розповідає координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

За її словами, у цьому сезоні всі фільми та мультику озвучені українською та із субтитрами англійською мовою. “Мандрівний замок” не стане виключенням. Також, у сезоні 2017 року новий і якісніший екран для зручного перегляду.

Анімаційний фільм "Мандрівний замок" покажуть 28 липня о 21:00 годині у хмельницькому дендропарк «Поділля» (мікрорайон Виставка, на перехресті Проспекту Миру та Старокостянтинівського шоссе). З собою мати каримат, теплий одяг і гарний настрій. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую