ye-logo.v1.2

Одразу чотири міста Хмельниччини святкують свої «Дні Народження»

Культура 4203
Міста святкуватимуть з розмахом
Міста святкуватимуть з розмахом. Фото: otdyhaem.com.ua

На вихідні можна сміливо їхати у Нетішин, Старокостянтинів, Дунаївці і Городок.

У вихідні, 16-17 вересня, День Міста святкуватимуть у Нетішині, Сарокостянтинові, Городку і в Дунаївцях. А у селі Дем’янківці відзначатимуть ще й другу річницю створення Дунаєвецької ОТГ. І крім традиційної програми святкувань, до міст завітають ще й зіркові гості і відомі гурти.

У Нетішині, наприклад, свято триватиме аж чотири дні – з 14 по 17 вересня. І 475-ту річницю там відзначатимуть спортивними змаганнями з бойового гопака, «Вільним мікрофоном» для талантів міста, рок-концертом сучасних молодіжних колективів міста, легкоатлетичним пробігом і навіть фестивалем вареників. У цей час в в місті проходитиме ще й другий міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест». А у суботу, 16 вересня, його переможці і гості, заслужені артисти України і діячі естрадного мистецтва дадуть Гала-концерт. До речі, одним з гостей буде й фіналіст шоу «Україна має талант-4» та суперфіналіст шоу «Х-фактор-3» Євген Літвінкович.

Програма святкування Дня Міста у Нетішині. Фото: з архіву

А Старокостянтинову цього року виповнюється аж 808 років. У програмі свята, яке відбудеться у суботу, 16 вересня, – змагання з пляжного волейболу, легкоатлетичний пробіг, конкурс малюнку на асфальті «Моє рідне місто» і ще багато цікавого. А хедлайнером вечора стане фольк-рок гурт з Києва «Тінь Сонця».

 

Програма святкування Дня Міста у Старокостянтинові. Фото: з архіву 

16 вересня відзначатимуть й другу річницю створення Дунаєвецької ОТГ. І святкуватимуть її у селі Дем’янківці, де влаштують етно-фестиваль «Подільська підкова».Організатори підготували для гостей свята велопробіг, дитячі квести, аквагрим, цікаві майстер-класи, безпрограшну лотерею, катання на конях, пейнт-бол, неон- і фаєр-шоу і святкову дискотеку за участі кращих діджеїв. А музичним гостем фестивалю стане запальний гурт «Толока» з міста Хмельницький (проект гурту «Бекінгем»).

 

Програма святкування другої річниці створення Дунаєвецької ОТГ. Фото: facebook.com 

А от в Дунаївцях День Міста відзначатимуть у неділю, 17 вересня. З нагоди 614-річниці першої згадки про місто, там відбудеться година паркової музики, богатирські ігри, битва талантів за 10 тисяч гривень і святковий концерт. Запрошенми гостями стануть гурт «Бекінгем» і талановита скрималька, солістки обласної філармонії Майя Онищук.

Програма святкування Дня Міста у Дунаївцях. Фото: з архіву

У Городку День Міста почнуть святкувати ще у суботу, однак головна частина припаде саме на неділю, 17 вересня. І на честь відзначення 655-ї річниці, у місті влаштують портивні змагання на кубок міського голови, патріотичний забіг, майстер-класи, битву фарбами холі, лазерне шоу та багато іншого. А зірковим гостем свята стане співачка Злата Огнєвіч. Також у міській раді зазначили, що на гостей чекатиме ще й безліч сюрпризів від організаторів.

Програма святкування Дня Міста у Городку. Фото: musicstarts.com.ua

Читайте також: Хмельницький святкуватиме День Міста зі «Станзою», «Чумацьким Шляхом», «Мотор’Роллою» і «Онукою»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую