ye-logo.v1.2

У музеї фотомистецтва покажуть кращі знімки Хмельницького

Культура 2100
Роботи представлять у музеї-студії фотомистецтва
Роботи представлять у музеї-студії фотомистецтва. Фото: з архіву

Виставку присвятили 586-й річниці міста.

У Хмельницькому цілий місяць тривав конкурс «Хмельницький крізь об’єктив». І вже традиційно, завершиться він виставкою кращих світлин міста над Бугом. Однак варто наголосити, що крім хмельничан, участь у ньому взяли фотохудожники з Бердичева, Кам’янця-Подільського, Львова, Києва і навіть з Харкова. Загалом – 45 учасників, які представили на розгляд комісії 306 фотографій Хмельницького. З поміж інших участь у конкурсі взяли й 14 юних хмельничан.

Організатори зазначають, що члени журі відібрали 53 кращі світлини, авторами яких є 25 учасників конкурсу. І саме ці фотографії представлять у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) у четвер, 21 вересня, о 16:00 годині. Тоді ж оголосять ім’я переможця конкурсу.

Відтак, хмельничан запрошують прийти і помилуватися неймовірною красою рідного міста, увічненою на фотографіях. Вхід – вільний.

До слова, конкурс «Хмельницький крізь об’єктив» відбувається уже 13-й рік поспіль. І участь у ньому беруть як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва.

 

На виставці представлять півсотні кращих фотографій Хмельницького. Фото: з архіву

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую